MARŠ ODAVDE, KAKO SI RUŽNA! PIJANI BAHATI NAPREDNJAK je ovako vređao žene, a SNS ga nagradila umesto da ga smeni! (VIDEO)
Foto: Facebook / Blagoje Spaskovski

samo bahato

MARŠ ODAVDE, KAKO SI RUŽNA! PIJANI BAHATI NAPREDNJAK je ovako vređao žene, a SNS ga nagradila umesto da ga smeni! (VIDEO)

Nema sankcija za Spaskovskog, i pored toga što je cela Srbija videla o kakvoj prostačini je reč

Objavljeno: 11:20h

Sećate li se kada je Blagoje Spaskovski, generalni direktor Rudarsko – topioničarskog basena (RTB) "Bor" izvređao radnike jedne privatne firme u Boru jer su negodovali zbog lepljenja plakata SNS? Tada je i jednoj ženskoj osobi koja se bunila pretio da će da je gađa telefonom, ali je i izvređao govoreći joj "marš odavde da te više ne vidim, vidi kako si ružna, gle kako si ružna".

Na snimku koji je prošle godine dospeo u javnost, i preplavio društvene mreže, jasno se čuje da Spaskovski mladićima uporno govori da kače plakate i pored toga što mu zaposleni napominju da to ne radi, jer je u pitanju, kako tvrde, privatno vlasništvo.

Međutim, Spaskovski ne mari ni za zakon, ni za policiju, već demonstrira silu. I, ono što je najgore, sve ovo mu se može, jer je politički podoban, i samim tim ima "debeli imunitet" koji mu omogućava da bude beskrajno bahat.

foto: Fonet

"Kačite, kačite, ja odgovaram, tužite me", govorio je Spaskovski, koji je na pitanje ženske osobe ko je on, odgovorio: "Evo pišite, Marko Petrović".

Na snimku se čuje i da Spaskovski kaže: "Zovi policiju, mi ništa ne radimo unutra", a potom i ženskoj osobi koja se bunila preti da se "skloni da je ne bi gađao telefonom".

- Marš odavde da te ne vidim više, vidi kako si ružna, gle kako si ružna! Ma ajde, bre, beži. Kačite, kačite momci - rekao je Spaskovski i pokazao radnicima da počnu sa postavljanjem plakata, što su i uradili.

Ovaj čovek i dalje je na čelu RTB "Bor", i uprkos najavama da će ga smeniti, da će ostati bez ikakve funkcije, Spaskovski opstaje. Očigledno je ozbiljno politički zaštićen, čim može da preti, maltretira, naređuje, krši zakone i izdiže se iznad njih, ali i, što je možda najgore, vređa žene i govori im da su ružne...

Izgleda da je praksa da funkcioneri Srpske napredne stranke budu oličenje grubosti, bahatosti, i da ne mare ni za jedan zakon.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.