PREVARA VEKA! Srpski turisti uplatili letovanje u Grčkoj, a DOBILI JEDNODNEVNI IZLET!
Foto: Pixabay.com

letovanje u autobusu

PREVARA VEKA! Srpski turisti uplatili letovanje u Grčkoj, a DOBILI JEDNODNEVNI IZLET!

Putnici kažu da čak i ako ih dobiju na sudu niko neće moći da im nadoknadi ovo maltretiranje i propušteno letovanje

Objavljeno:

Grupa putnika je preko jedne smederevske agencije uplatila 10-dnevno letovanje na ostrvu Evija, ali su doživeli veliku neprijatnost!

Krenuli su u Grčku na letovanje u utorak, sredu su proveli u autobusu pored obale mora i vratili se u četvrtak ujutro u Srbiju!

foto: Printscreen/youtube/veraput

- Ništa me ne pitajte, i da ih dobijemo na sudu ko može da nam nadoknadi ovo maltretiranje i propušteno letovanje - dovikuje ulazeći u taksi jedna on nesrećnih korisnica usluga ove agencije.

Autobus s turistima iz Grčke stigao je u Smederevo prepun, jer u njemu su bili i oni kojima se smena u Edipsosu završila i oni koji nisu ni dočekali da im počne.

Naime, kad je autobus sa turistima iz Smedereva i okoline stigao na odredište ispostavilo se da gazda apartmana neće da ih primi, jer agencija nije platila ni prethodne smene!

foto: Printscreen/youtube/veraput

Grk: Vi ste još ušli i neće više niko

- Grk kaže "nije plaćeno, ne možete da uđete". Od juna meseca to traje, ništa nije plaćeno, kaže, mi smo bili poslednja tura koju je primio. "Vi ste još ušli i neće više niko", tako nam je rekao, tako je i bilo - objašnjava Jovica Vasić, iz ture koja se vratila.

Neki su ostali, kada su već potegli toliki put, potražili su, verovatno i našli, drugi smeštaj, pogotovo oni sa malom decom koja bi teško podnela novih 16-17 sati puta u dva dana.

Umesto 70, kako je reklamiran ovaj last-minit aranžman, morali su da plate i po 300 evra. Njih petnaestak, koji nisu imali ili nisu hteli da plate tu cenu, vratilo se posle dana provedenog u autobusu i okolnim kafićima. Sreća da je autobus koji je prethodnu turu trebalo da doveze natrag bio dabl-deker, pa su se nekako svi potrpali.

foto: Printscreen/youtube/veraput

- Najgore je što je vlasnik agencije vozačima rekao da je sve plaćeno, oni ljudi, kažu, ne bi vozili da su znali. I kad smo mi išli tamo autobus se pokvario, čekali smo četiri sata. A i mi smo umesto 70 plaćali 150-200 evra, samo da znate, to nije last-minit nego regularna cena - kaže Bojan Railić, jedan od onih koji su se vratili nakon lošeg iskustva.

Pomenuta agencija ima sedište u centru Smedereva, ali su vrata kancelarije zaključana. Kroz zamandaljena vrata vidi se mobilni telefon. Ni na jedan od nekoliko brojeva nije moguće dobiti ma kakvu informaciju, za fiksni stiže obaveštenje da je pogrešan broj, jedan od brojeva mobilnih je nedostupan, a za drugi operater kaže isključen.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.