CECA PORUČILA SRPSKOJ NACIJI: Ne primati vakcine je katastrofa i neznanje! Ne smemo dozvoliti da nam DECA UMIRU ZBOG TOGA!
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

poslušajte glas razuma

CECA PORUČILA SRPSKOJ NACIJI: Ne primati vakcine je katastrofa i neznanje! Ne smemo dozvoliti da nam DECA UMIRU ZBOG TOGA!

Najveća srpska zvezda ekskluzivno za Espreso objašnjava zašto je vakcinisala svoju decu i zašto svi roditelji to treba da učine

Objavljeno: 15:31h

Sveopšta šizofrenija oko (ne)vakcinisanja dece u Srbiji poprimila je takve razmere da je, recimo, u trećem najvećem gradu Srbiji, Nišu, procenat novorođene dece koja su vakcinisana pao na dramatičnih 28 odsto!

Uprkos tome što je za roditelje koji odbijaju da vakcinišu svoju decu predviđena kazna do 150.000 dinara, mnogi se očigledno odlučuju na ovaj, po njihove potomke, rizičan korak.

I dok razne javne (poput Jelene Karleuše) i poluanonimne ličnosti (poput Slađane Velkov) pozivaju na nevakcinisanje i na taj način dodatno zbunjuju ionako sluđene (dodali bismo, i neinformisane) roditelje, ima i onih koji se odgovorno odnose prema naraštaju koji dolazi.

Jedna od njih je i najveća srpska (folk) zvezda Svetlana Ražnatović.

U izjavi za Espreso Ceca je više nego jasna kad je u pitanju vakcinacija dece.

- Naravno da su i Veljko i Anastasija vakcinisani - kaže nam Ražnatovićeva na pitanje da li je vakcinisala svoju decu.

U dahu Ceca nastavlja da objašnjava zašto je to važno:

- Najbitnije je da dete prvo bude pregledano od strane pedijatra i naravno, da bude zdravo. Svo šestoro dece u našoj porodici, mojih dvoje i četvoro moje sestre Lidije, vakcinisani su. Lidijini blizanci su prvo primili vakcinu protiv pneumonije, pa onda i sve ostale. O svima njima i dan danas brine doktorka Biljana Kovačević, u koju imamo apsolutno poverenje - kaže naša sagovornica, pa poentira:

SIN IM UMRO JER GA NISU VAKCINISALI: Osuđen bračni par, bebu lečili SIRĆETOM, PIREOM I ĐUMBIROM!

- Ne primati vakcine je društvena katastrofa i neznanje! Ne smemo dozvoliti da nam se deca zbog toga razboljevaju i umiru - kategorična je folk diva.

Ove reči dolaze kao melem na dušu, posebno posle sumanute antivakcinaške kampanje koja je uzela maha u poslednje vreme i čak poprimila dimenzije epidemije.

Majke, ako ne želite da vam deca ovako izgledaju - vakcinišite ih! (FOTO)

Epilog bi mogao, ako se svi zajedno ne uzmemo u pamet, da bude katastrofalan, poput onog u Rumuniji, gde je nedavno preminulo 23 dece koja nisu bila vakcinisana.

SAD ĆE JE STVARNO CELA SRBIJA MRZETI: Rodiću sirovnjačko, nevakcinisano dete, koje će rasti u prirodi! (FOTO)

SRBIJO, ZAŠTITI NAJMLAĐE! Konačno otkriveno: Da li MMR vakcina IMA ILI NEMA VEZE SA AUTIZMOM?

RODITELJI U SRBIJI ODBIJAJU DA VAKCINIŠU DECU! Srpska doktorka nam je objasnila SVE ZABLUDE koje su razlog tome!

(S. M. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.