SRBIJO, BRAVO! Miljana, mama bebe Vukašina od 7 meseci, putuje u London na operaciju!
Foto: Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

Humanost je pobedila!

SRBIJO, BRAVO! Miljana, mama bebe Vukašina od 7 meseci, putuje u London na operaciju!

Miljana i njena porodica su neizmerno zahvalni svima koji su pomogli u prikupljanju novca

Objavljeno:

Nakon četiri meseca sakupljen je neophodan novac za odlazak Miljane Ristić Stanković (31) u London na transplantaciju koštane srži. Zahvaljujući humanosti Vranjanaca i mnogih građana Srbije prikupljeno je 250.000 funti za operaciju i Miljana, koja je teško obolela, u subotu, 19. avgusta, putuje za London. Sa klinike “Hammersmith” u Londonu je potvrđeno da je donor pronađen.

NAJPOTRESNIJA PRIČA U SRBIJI: Život Miljane zavisi od toga DA LI ĆEMO SKUPITI PARE ZA NJENO LEČENJE!

Miljani, majci sedmomesečnog Vukašina je vrlo brzo nakon porođaja dijagnostifikovana akutna mijeloblastna leukemija. Tada je Miljana saznala strašnu istinu. Počela je njena borba za izlečenje i prikupljanje neophodnih sredstava za operaciju u Londonu. Miljana je imala podršku lokalne samouprave koja je odmah uplatila izvesnu sumu novca, mnogih javnih preduzeća, privatnih preuzetnika i ljudi dobre volje koji su slanjem SMS poruka želeli da se priključe humanitarnoj akciji.

foto: Facebook

U borbi za prikupljanje sredstava koja je trajala skoro četiri meseca veliki doprinos dao je i Kurir, obaveštavajući javnost o ovom slučaju, kako bi se uključio što veći broj humanih ljudi. Miljana i njena porodica su neizmerno zahvalni svima koji su pomogli u prikupljanju novca, a mlada mama se oglasila i na svojoj facebook stranici.

„Prijatelji moji, Malo je reći HVALA svima! Sve što napišem malo je u odnosu na to što ste uradili za mene!!! Zahvaljujući vama putujem za vikend na transplantaciju! Držite mi palčeve“, napisala je Miljana.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.