TROPSKI, PA NEVREME! Za vikend nas čekaju DVA GODIŠNJA DOBA!
Foto: Beta

ludilo!

TROPSKI, PA NEVREME! Za vikend nas čekaju DVA GODIŠNJA DOBA!

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umeren vetar, a u toku noći se očekuje povećanje oblačnosti. Najniža temperatura biće 22 stepena, a najviša 36 stepeni

Objavljeno: 16:57h

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, s temperaturom do 35 stepeni Celzijusovih, sutra još toplije - do 37, a u nedelju preokret - zahlađenje, kiša, grmljivana, nepogde.

Danas će duvati slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od 13 do 20 stepeni, a najviša od 32 do 35 stepeni. I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar. Najniža temperatura biće oko 20 stepeni, a najviša oko 34 stepena.

BAKTERIJE, AJVAR ILI NEŠTO TREĆE: Kroz Srbiju teče CRVENA REKA, a svi se pitaju ZAŠTO! (VIDEO)

Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha može usloviti pojačanje tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Najviši stepen opreznosti savetuje se osobama sa srčanim obolјenjima. Najizraženije meteoropatske reakcije mogu biti umor, glavobolјa i razdražlјivost.

Sutra veoma toplo, temperatura do 37 stepeni!

foto: Zorana Jevtić

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, s temperaturom do 37 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od 15 do 22 stepena, a najviša od 33 do 37 stepeni.

U toku noći na severu i zapadu očekuje se jače naoblačenje mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim vetrom.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umeren vetar, a u toku noći se očekuje povećanje oblačnosti. Najniža temperatura biće 22 stepena, a najviša 36 stepeni.

U nedelju preokret!

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim vetrom i padom temperature koje će u jutarnjim satima da zahvati severne i zapadne, do kraja dana proširiće se na ostale krajeve.

foto: Fonet

Ponegde su moguće kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim padavinama, a samo će se na jugoistoku veći deo dana zadržati pretežno sunčano i toplo.

U ponedeljak sveže!

U ponedeljak i utorak u celoj zemlji sveže. U ponedeljak će biti pretežno oblačno mestimično s kišom, a posle podne na severu i zapadu se očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje.

U utorak pretežno sunčano, u planinskim predelima uz više oblačnosti ponegde s kišom, a od srede pretežno sunčano uz porast temperature.

Biometeorološka prognoza za sutra!

Svim hronično obolelim i osetlјivim osobama se savetuje naročita opreznost usled očekivanih biometeoroloških prilika. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu nervoze, malaksalosti i glavobolјe.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.