MILANU JE DESNO RAME IZGORELO DO KOSKE, NAJVIŠE JE STRADALO DETE: Prijatelj porodice Davidović otkriva jezive detalje užasne tragedije!
Foto: Facebook

Kakav haos!

MILANU JE DESNO RAME IZGORELO DO KOSKE, NAJVIŠE JE STRADALO DETE: Prijatelj porodice Davidović otkriva jezive detalje užasne tragedije!

Imaju opekotine po čitavom telu, prizor je jeziv! Najviše je nastradalo dete.

Objavljeno: 20:20h

Šestočlana porodica Davidović iz okoline Sopota nalazila se u kampu na grčkoj plaži Kavuorotripes na Sitoniji, a od eksplozije plinske boce, 29. jula, teže su povređena tri člana - Milan, njegova supruga Lidija i sin Miloš.

DRAMA DAVIDOVIĆA U GRČKOJ: Povredila ih plinska boca, NEMAJU 15.000 evra da plate i NE DAJU IM DA NAPUSTE BOLNICU! (FOTO)

Redakciji Espresa javio se prijatelj porodice Davidović, koji se svim silama trudi da im pomogne, i jedino što želi je da se što pre vrate u Srbiju tako što će se sakupiti dovoljno novca za troškove lečenja u Solunu, kao i za transport do Srbije, inače neće moći da napuste bolnicu!

On je u subotu pokrenuo akciju da im se pomogne i do danas je sa računa podignuto 300.000 dinara, a u međuvremenu je uplaćeno još oko 20.000 dinara.

foto: Printscreen/facebooki/Grčkainfo

Što se tiče deviznog računa, trenutno nema informacija koliko je uplaćeno, nada se da će se sutra sve znati. U Grčkoj je trenutno državni praznik tako da su za sve informacije nedostupni.

Država je obećala da će pomoći.

Milan Davidović je vojni osiguranik, deo porodice je osiguran preko njega, pa se nada da će im refundirati deo novca kada se vrate u Srbiju.

- Trebalo bi sutra da se vrate, ali još uvek ne znamo da li će ih pustiti iz Grčke dok ne plate sve troškove lečenja. Zato je bitno da se što pre obezbedi novac! - reko nam je njihov prijatelj, vidno potrešen.

Objasnio nam je da ne zna detalje kada je tačno došlo do nesreće i kako je ekplodirala plinska boca. Zna samo da su bili u šatorima u jednom divljem kampu na plaži Kavourotripes na Sitoniji.

foto: Pixabay

Pogrešili su što nisu uzeli osiguranje, ali sada nema nazad i najbitnije je pomoći ljudima u nesreći koja ih je snašla!

Objasnio nam je da Milan i Lidija imaju opekotine drugog i trećeg stepena:

- Milanu je desno rame do koske izgorelo, deo leđa, noge, prizor je zaista jeziv! Lidija ima opekotine po nogama, ispod grudi, tačnije ispod leve dojke, a da nije imala gornji deo kupaćeg bilo bi još gore!

Najviše je stradalo dete. Miloš ima opekotine po čitavom telu i licu. Njemu je presađen deo kože. Jezivo je, to se ne može opisati!

- Biće potrebno najmanje 15.000 evra da se pokriju svi troškovi, a koliko će tek koštati transport do Srbije - možemo samo da nagađamo!

Još uvek nije sakupljeno dovoljno novca, a svi ljudi koji žele da pomognu novac mogu uplatiti na sledeći način:

Broj računa: 200-108802782-71 na ime Dragomir Davidović, Kosmajski trg br. 17, Sopot - sa naznakom "Za troškove lečenja"

Ovo su instrukcije za uplate na devizni račun:

foto: Printscreen/Facebook/Grčkainfo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.