OVO ŠTENE JE UBIJENO U SRBIJI U SEKTAŠKOM RITUALU! Stravičan prizor unakaženog psa ne gledajte punog stomaka! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
Foto: Printscreen Facebook / Zorica Jovanović

tuga!

OVO ŠTENE JE UBIJENO U SRBIJI U SEKTAŠKOM RITUALU! Stravičan prizor unakaženog psa ne gledajte punog stomaka! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Fotografije koje su postavljene na društvene mreže, lede krv u žilama!

Objavljeno:

Meštane iz Sombora potresao je stravičan prizor. Naime, oni su zatekli ubijenog psa, poprskanog crvenom bojom. U pitanju je bilo štene koje je ubijeno, pa unakaženo, a slike koje su postavljene na Fejsbuk će zgroziti sve.

ŠUMA GORI, GRADONAČELNIK PRAVI SELFI: Fotka prvog čoveka Bosilegrada za vreme požara razljutila građane! (FOTO)

- Sombor. Znam da je slika užasna ali vas molim da je što više delite. Ovo je štene PRE i POSLE. Dok je bilo živo, izbačeno i samo na ulici i kada je palo u ruke psihopate koji ga je ubio, zapalio i poprskao crvenom bojom! Kome je smetalo i koga je ugrožavalo ovo malo biće na početku svog životića? Gledajte vi zabrinuti gradjani, kojima su napušteni psi jedini problem u životu. Ovo je uradio neko od vas! Ovo je valjda u redu, to je samo džukela koja će da vam pojede decu. Oj Srbijo među psihopatama. Danas je u tužilaštvu predata krivična prijava, piše na jednom Fejsbuk profilu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.