STUDENTKINJE SU PROMISKUITETNE, STARIJE ČEKAJU MILIONERA DA IH OŽENI: Ovaj tekst o Srpkinjama razbesneo je čitavu zemlju!
Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

utisci iz srbije

STUDENTKINJE SU PROMISKUITETNE, STARIJE ČEKAJU MILIONERA DA IH OŽENI: Ovaj tekst o Srpkinjama razbesneo je čitavu zemlju!

Ako izgledate pristojno i oblačite se dobro, ne bi trebalo da imate nikakvih problema sa devojkama. Mnoge devojke kojima sam prišao na ulici bile su stidljive, ali kada smo se malo bolje upoznali, pokazale su svoju pravu stranu

Objavljeno: 16:04h

Kažu da su Srpkinje jedne od najlepših i najprivlačnijih žena. Svako ko je ikada došao u našu zemlju bio je oduševljen onim što je video, pun pozitivnih utisaka, od hrane, provoda, do zgodnih žena.

Jedan stranac koji je boravio u Srbiji opisao je svoje utiske i dao detaljna uputstva u 20 stavki kako osvojiti srpsku ženu. Opisao je kakve su naše dame, šta vole, koja su im interesovanja, ali i šta unapred očekivati ako si stranac koji želi samo seks na jedno veče.

1. Srpske žene su seksi

Pre dolaska u Srbiju, savetujem vam da dobro istegnete vrat jer ćete ga stalno okretati za prelepim devojkama na ulicama Beograda.

Srpkinje su seksi, visoke, imaju duge noge, prelepu zadnjicu i uglavnom manje grudi. One su po mom mišljenju najseksepilnije žene u Evropi.

Ključna razlika između njih i drugih devojaka u Evropi jeste njihova strast. Teško da ćete naleteti na devojke hladnog srca ili držanja. Njihov temperament podseća na žene u Španiji. Iako su isprva stidljive, vrlo brzo postanu Brazilke Evrope – kako ih ja nazivam.

2. Ženstvene su

Srbija je uvek bila otporna na feminizam, međutim, Holivud i drugi mediji polako menjaju to. Iako su mnoge devojke odrasle u patrijarhatu, porodične vrednosti polako izumiru. Videćete puno starijih žena koje čekaju nekog milionera da se njima oženi.

Uprkos tome, Srpkinje su veoma ženstvene. U poređenju sa drugim ženama u Evropi, one znaju svoju ulogu u društvu i braku i umeju da se odlično oblače.

Ipak, Beograd nije mesto na koje dolazite da imate seks. Ne očekujte seks na jedno veče jer to ovde nije uobičajeno, niti prihvatljivo.Što više budete išli ka jugu, to će žene bivati konzervativnije.

3. Govore engleski

Srpkinje odlično govore engleski jezik, pa budite veoma pažljivi kada pričate nepristojne stvari u njihovom prisustvu.

4. Danju je pravi raj u Beogradu

Srpkinje vole dnevne izlaske, prva stvar koju sam primetio da su kafići i letnje bašte uvek puni. Oni samo vole da sede, piju i razgovaraju tokom dana. Dobra mesta za dnevnu zabavu su Kalemegdan (istorijska tvrđava) i Knez Mihailova (najduža ulica za šetnju u Beogradu).

U Beogradu ima toliko prelepih žena da sam mislio da sam na drugoj planeti. Srbi uglavnom gledaju svoja posla i ne pričaju sa strancima. Zato je faktor iznenađenja na vašoj strani.

Ako izgledate pristojno i oblačite se dobro, ne bi trebalo da imate nikakvih problema sa devojkama. Mnoge devojke kojima sam prišao na ulici bile su stidljive, ali kada smo se malo bolje upoznali, pokazale su svoju pravu stranu.

5. Stranci

Biti stranac u Srbiji nije tako lako kao što je to npr. u Kini. Ali srpske žene misle da je njihova zemlja ili grad dosadan. I vole da saznaju o drugim mestima.

Dakle, ako ste iz Amerike, Australije, Irske, Španije, Rusije itd, to je sigurno plus. Oni samo žele da doživljavaju nešto novo i drugačije.

Strancima se sviđa Srbija i misle za srpski narod da je veoma gostoljubiv.

6. Postoje dva tipa Srpkinja

Ako moram da ih podelim u dve grupe, onda su to devojke koje slušaju domaću i devojke koje slušaju stranu muziku.

Devojke koje slušaju domaću muziku, koju tamo zovu turbo-folk, vole da piju i više uživaju u životu. Strancima je teže da smuvaju ovakvu devojku.

One koje slušaju stranu muziku otvorenije su prema strancima i upoznavanju drugih kultura. Zato pažljivo birajte sa kim ćete pokušati da se zabavljate.

7. Imaćete veće šanse ako pokažete interesovanje za srpsku kulturu

Srbija ima bogatu istoriju, a srpski narod govori srpski jezik. Ako postoji bilo kakav recept, onda bi trebalo da naučite nekoliko srpskih reči (jezik je isti i u Bosni i Hrvatskoj, tako da ćete ga moći tamo koristiti. I Crnogorci govore srpski jezik). Bošnjaci i Hrvati koriste latinicu, ali Srbi imaju i ćirilicu i latinicu.

Sigurno će vas mnoge devojke pitati da li znate neku reč. Preporučujem da naučite neke loše reči i kako da psujete (jebiga – jebote). Uvek se smeju kada psujete na njihovom jeziku zbog akcenta. Ako koristite psovke i uvrede, uvek možete reći da ste mislili da to znači hvala i da vas je srpski prijatelj prevario.

Srbi vas neće smatrati "svojim", osim ako ne pokažete da možete piti rakiju (njihovo nacionalno alkoholno piće). Naučite da pijete rakiju, devojke vole to.

8. Ne uzbuđujte se previše ako dobijete puno telefonskih brojeva

Srpkinje su prilično namazane. Činiće vam se da je sve sjajno i da ste je oborili s nogu, a onda joj sutradan pošaljete poruku i ne dobijete odgovor.

Zato sam morao da promenim svoju igru. Sada sam više zainteresovan za nju, gde živi, čime se bavi… Na ovaj način neće misliti da ste samo još jedan od tipova koji su je muvali.

9. Status

Ovo je najveća prepreka na koju stranci nailaze u Srbiji. Ako izađete sami u klub, odmah se pridružite nekoj grupi! Ukoliko dodate devojku na Fejsbuk, najbolje bi bilo da imate i druge prijatelje iz Srbije.

10. Konkurencija – muškarci iz Srbije

Ako dolazite samo da imate seks, onda ćete morati da se takmičite sa mišićavim Srbima. Mnogi stranci misle da su kul i alfa mužjaci, i u pravu su i ne predstavljaju vam pretnju.

Ako zaustavite neku devojku na ulici, uglavnom će vas ignorisati ako govorite drugi jezik, a neki od njih će vam čak i čestitati na hrabrosti.

Međutim, situacija u klubovima je potpuno drugačija. Ne preporučujem da prilazite ženama na splavovima i sličnim lokalima jer su muškarci prilično teritorijalni.

11. Nose maske

U noćnim klubovima, izgled "kučke" vrlo je čest među seksi devojčicama. One su samo stavile taj izgled "ne prilazi” kao masku. Takođe možete računati da će takve biti zaštićene i okružene debelim prijateljima.

Posle posmatranja nekih lokalnih klubova, shvatio sam da srpski momci bukvalno ignorišu takve nabeđene ribe sa izgledom starlete ili ih čak ismevanju i smišljaju šale ne njihov račun.

Iz nekog razloga, ovakve devojke možete sresti samo na mestima gde se sluša domaća folk muzika.

12. Reč “kurva” je za srpsku devojku velika uvreda

U Srbiji ćete najniže uvrediti neku devojku ako je nazovete kurvom. Mnogi momci kada vide devojku koja nosi nešto zaista kratko, videće je kao kurvu. Da ne spominjem šta biva tek kad saznaju da je devojka imala seks na jednu noć.

Zbog toga kres-partije ovde nisu uobičajene. Dovoljno je videti komentare na Fejsu i Jutjubu na srpskim kanalima i stranicama – najviše uvreda odnosi se na uvredu kurve ili drolje. To je glavni razlog što srpske devojke nisu kao i Amerikanke.

Zbog ovakvih etiketa koje im muškarci olako lepe, srpske žene vole da putuju, jer u drugim gradovima i zemljama niko neće znati o njihovim seksualnim avanturama.

Ali, i srpske žene često druge žene nazivaju kurvama i droljama kada žele da ih uvrede, a da pritom same sebi izgledaju nevinije od njih. Jer, ako kažeš nešto loše o drugom ti ne možeš biti isti kao on, zar ne? Što nas dovodi do sledeće tačke.

13. Izolujte je od prijatelja kad želite da je smuvate

Ako želite da smuvate srpsku ženu, morate savladati ovu tehniku. Nađite bilo koji razlog i izborite se sa svim njenim pokušajima da povede drugarice sa sobom. Ovo je važno zato što će se teško provesti s tobom ako svi njeni prijatelji sve vreme gledaju. Nađite svoje tajno skriveno mesto u klubu i odvedite je tamo.

Ako ovo uradite ispravno i ona se složi da ostavi svoje prijatelje čak i na nekoliko minuta, to je 90% posla.

Zapamtite, ona se samo plaši da će je njeni prijatelji videti kao drolju. A ako želite samo šemu za veče nema potrebe da se sprijateljite sa celom grupom.

14. Studentkinje su skroz promiskuitetne

One su vaša meta. Mnoge od njih dolaze iz malih mesta u Beograd da studiraju i već tokom prve godine prevare dečka. Vrlo brzo počinju da uče o svim "prednostima" velikog grada.

15. Sponzoruše

Postoji mnogo devojaka koje traže sponzore. One obožavaju kada ih ljudi gledaju kao imućne jer je na pojedinim mestima gotovo sramotno biti siromašan.

Zato mnoge od njih imaju "dogovor" sa bogatim muškarcima da im oni kupuju stvari u zamenu za seks.

16. Žene koje su prevalile godine su prevrtljive

Devojke iznad 28 će vas stalno testirati. Zapitkivaće vas koji su vaši planovi sa njom i da li ste spremni da budete s njom ozbiljno.

One će vam reći kako jednostavno ne mogu da pronađe pravog čoveka, pošto su svi nezreli. Ali one će otvoreno pričati o svojim ozbiljnim godinama i priznati da ih mlađe devojčice prevazilaze.

Takođe će igrati dosta igara, predomišljaće se u poslednjem trenutku, pokušavajući da vas izmanipulišu da budete ozbiljni sa njima i posvećeni u potpunosti. Interesantno, ako misle da ste previše pametni za njihovu igru, one će jednostavno odustati.

One su samo razočarane što je njihovo vremeprošlo i nemaju problem da to priznaju. Preporučujem da se držite grupe 20 – 25 godina.

17. Industrija šminke i kozmetike je prevelika

Tokom devedesetih, kada je zemlja bila u lošem stanju zbog ekonomskih sankcija, jedine od firmi koje su uvek radile bili su kozmetički i frizerski saloni. Žene ovde, inače, vole da provode sate ispred ogledala čak i kada se spremaju samo za petominutni odlazak u prodavnicu.

18. Moda

Što se tiče oblačenja, naći ćete sve. Od vrlo dobro obučenog čoveka do onog "želim da izgledam kao klošar". Kad su vrućine ima puno devojaka u kratkim suknjama koje izgledaju kao prostitutke.

Jedna stvar koju sam primetio je i to što torbicu nose tako da im je ruka savijena u laktu i dlan podignut gore iz kog ne ispuštaju svoj telefon. Ruke i torbe su dobar znak da je ona Srpkinja.

Ako postoji nešto po čemu Srbi prepoznaju strance, to je njihova odeća. Evo nekoliko stvari na koje treba da obratite pažnju ako želite da se uklapate i kada je frizura u pitanju.

Prvo, neuredna, duga ili "upravo sam se probudio" kosa je siguran znak da niste odavde. Držite se kratko podšišane i uredne kose. U suprotnom, možete se označiti kao panker, hipster, i iznad svega, stranac.

Kape, kapice, gumice za kosu, ostavite u svom hotelu. Ako ste navikli na nešto na glavi, nosite zaštitne naočare, čak i na čelu. Ako iz nekog razloga volite da svoje farmerke nosite previše navučene gore ili pak previše spuštene dole, samo ćete izgledati smešno srpskom narodu. Smešno i gej.

19. Plesanje

Srpske žene vole da igraju. Postoji mnogo glasnih tehno klubova u kojima ljudi idu da se izđuskaju. Takođe, psihodelična muzika je veoma popularna u Srbiji. Ako je vaš stil igre "manki-dens", Srbija je mesto za ples.

20. Izbegavajte politiku

Pomisao da je NATO bombardovao jednu evropsku zemlju ne tako davno je prilično nepojmljiva. Oni to dobro pamte i ne zaboravljaju. Možda mislite da znate o ratovima 90-ih godina u ovom regionu, ali ako je izvor vašeg znanja CNN ili zapadni mediji, samo izbegavajte ovu temu, posebno kada razgovarate sa momcima.

Zaključak

Ako želite da imate seks sa što više žena, onda vam ne preporučujem Srbiju. Međutim, Srpkinje su prelepe i obavezno morate da provedete nekoliko dana u u ovoj zemlji ako prolazite preko Balkana. Srbi vole dobru hranu i piće i odlični su domaćini. Ovde ćete se sigurno dobro provesti.

(Espreso.co.rs/rebornmasculinity.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.