NE ZNAJU NI GDE SE KOPČAJU: Ministar Vulin i dr Stefanović se žestoko izblamirali, NAOPAKO OBUKLI ZAŠTITNE MANTILE
Foto: MUP

Zlo i naopako

NE ZNAJU NI GDE SE KOPČAJU: Ministar Vulin i dr Stefanović se žestoko izblamirali, NAOPAKO OBUKLI ZAŠTITNE MANTILE

Ministri su izazvali lavinu komentara na društvenim mrežama

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova doktor Nebojša Stefanović i ministar odbrane Aleksandar Vulin obišli su danas na Vojnomedicinskoj akademiji dvojicu teško povređenih vatrogasaca u požaru u fabrici na Adi Huji.

Međutim, prilikom obilaska, posetiocima se potkrala greška kada su navlačili zaštitna odela.

foto: MUP

Kako vidimo, oni ih nisu propisno zakopčali, već su ih obukli skroz naopako, na nepropisan i nehigijenski način, i time izazvali lavinu komentara na društvenim mrežama.

Dok je pukovnik Vukosavljević svoje odelo vezao pozadi i stavio prorez na leđa, ministri su ga obukli kao da navlače mantil koji je nekoliko brojeva manji. Postavlja se pitanje zašto im u sobi punoj lekara i sestara neko nije skrenuo pažnju na takav propust.

foto: MUP

I tviteraši su primetili ovaj peh ministara i zapitali se da li je uopšte realno da su se ministri ovako obukli:

I dok bi ministru Vulinu mogao da se oprosti ovaj previd budući da, prema sopstvenom priznanju, ima visoku dioptriju, zbog čega je oslobođen služenja vojske, pa je moguće da njie video gde je napred, a gde nazad, ne pronalazimo opravdanje za doktora Stefanovića, čija je visoka akademska titula garancija erudicije.

A evo, na kraju, kako je trebalo pravilno vezati mantile. Primer dali minstri Stefanović i Đorđević, lično, 1. marta ove godine, opet na VMA:

foto: Fonet/MOD

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.