PODRŠKA VUČIĆU SE DEBELO ISPLATI! Agencije Nebojše Krstića za tri godine prihodovale 451.710.000 dinara!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, beta Emil Vas, EP Koca Sulejmanović

krle tajkun

PODRŠKA VUČIĆU SE DEBELO ISPLATI! Agencije Nebojše Krstića za tri godine prihodovale 451.710.000 dinara!

Krstić brižno vodi računa o svojoj poslovnoj imperiji

Objavljeno:

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, nekada savetnik Borisa Tadića, sad glavni i najartikulisaniji "tumač" svih spornih situacija koje imaju bilo kakve veze s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom, u njihovu korist, naravno, vlasnik je dve marketinške agencije koje imaju ozbiljne godišnje prihode.

Krstić, poznatiji kao Krle, bivši drugar i savetnik nekadašnjeg predsednika Tadića, dobro brine o svojim privatnim poslovima, čijoj realizaciji očigledno ne škodi podrška vladajućoj koaliciji.

foto: printscreen/apr
foto: printscreen/apr

Tako je Krle odlučio da "igra na sigurno", lako se prešaltao s Demokratske stranke na Srpsku naprednu stranke, ne mareći za dugogodišnje prijateljstvo s Tadićem.

foto: printscreen/apr

Krstićeve marketinške agencije "Nova PR Public Relations" koja postoji par godina, i "Nova Communications" koju je imao još i u vreme Tadićeve vlasti, posluju odlično, a njihov prihod u poslednje tri godine iznosi neverovatnih 451.710.000 dinara.

foto: printscreen/apr

Tako su samo u 2016. godini agencije "Nova PR" i "Nova Communications" imale 156.040.000 dinara poslovnih prihoda, što znači da je puno poslovnih angažmana odrađeno.

U 2015. godini ove dve firme su imale priliv od takođe realizovanih poslova 167.326.000 dinara, a pošto "Nova PR" nije postojala 2014. samo "Nova Communications" u 2014. bila je dobra za 128.344.000 dinara.

foto: printscreen/apr

Kada se ove sume saberu, Krstićeve firme ostvarile su poslovni prihod od tri miliona sedamsto hiljada evra, odnosno skoro pola milijarde dinara!

Pozvali smo godpodina Nebojšu Krstića da nam prokomentariše ove podatke koje smo našli u finansijskim izveštajima dve njegove agencije u Agenciji za privredne registre.

Međutim, on nam je rekao da ga ne čudi što ga to pitamo, jer je bio "kritičan prema Kuriru, potpuno siguran da ćemo zbog toga pokušati da ga kaznimo". Krstić nam je doslovce napisao: "Samo napred. Probajte da ne izmišljate i ne lažete. U suprotnom ću vas tužiti"!

Iako nismo shvatili do kraja šta je gospodin Krstić hteo da kaže, jer su svi podaci vrlo transparentni i javno dostupni u APR-u, naveli smo tačne cifre poslovnih prihoda koje su njegove dve agencije ostvarile za poslednje tri godine, a onda i za sve tri godine unazad pojedinačno.

Usledilo je pitanje za gospodina Krstića da li su ovi podaci tačni. Do objavljivanja ovog teksta odgovore nismo dobili.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.