ODLUČUJUĆA BORBA GRADOVA VEČERAS NA ZLATIBORU: Šest ekipa bori se za titulu City Games prvaka!
Foto: Jan Mastrović

još malo!

ODLUČUJUĆA BORBA GRADOVA VEČERAS NA ZLATIBORU: Šest ekipa bori se za titulu City Games prvaka!

Pridružite nam se zato večeras na Zlatiboru, navijajte za svoje favorite i budite deo City Games spektakla!

Objavljeno: 09:47h

Prvo nacionalno finale ovogodišnje City Games sezone jeste srpsko, koje se večeras odigrava na Zlatiboru s početkom u 19:30 sati. Aktuelni prvak Srbije, ekipa Kragujevca, prva je osigurala prolaz u finale i prema svemu do sada pokazanom, ali i njihovom velikom iskustvu, jedan je od favorita.

Pored Kragujevca, na challengeru u Čačku kartu za finale uhvatila je i drugoplasirana ekipa domaćina. Susret u Subotici i mesto finaliste osvojio je Novi Sad, dok su na challengerima u Zrenjaninu i Somboru prva dva mesta zauzeli isti timovi, Sombor i Kikinda, zasluživši tako put na Zlatibor. Veliku šestorku zaokružuje ekipa domaćina finala Zlatibora, koja se već imala prilike da se takmiči u finalu i svakako može računati na jaku podršku gledaoca.

Sve koji s prozora tresu posteljinu ili bacaju smeće ČEKA NOVČANA KAZNA!

foto: Jan Mastrović

Ekipe će se večeras takmičiti u šest različitih igara: letećem vaterpolu, spasavanju turistkinje, vodenoj alci, pršutu, vošarci i veslu.

Sve ekipe osim Novog Sada i Zlatibora imale su prilike igrati leteći vaterpolo, u kojem se Kragujevac pokazao najbolji. Impresivnu brzinu u spasavanju turistkinja pokazali su Čačak i Kikinda, no ovo je igra u kojoj se može desiti mnogo neočekivanih situacija. Sombor i Kikinda bili su najjači u vodenoj alci u challengerima, dok je u pršutu bez premca favorit Kragujevac, iako i Kikinda ima takmičara u timu koji bi im mogao pomrsiti račune. Predvideti favorita za vošarku i veslo izrazito je teško, pogotovo kod vesla u kojem se ekipe takmiče u parovima, u zavisnosti od pozicije nakon pete igre. Ta igra je često presudna, pa samim tim i najnapetija.

foto: Jan Mastrović

Pred nama je borba šest jako dobrih ekipa, koje će zasigurno dati sve od sebe, jer prvo mesto pored titule prvaka Srbije donosi kartu za međunarodno polufinale, u kojem će pobednički tim predstavljati svoju zemlju u takmičenju s drugim nacionalnim prvacima.

Pridružite nam se zato večeras na Zlatiboru, navijajte za svoje favorite i budite deo City Games spektakla!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.