SKANDALOZNA AKCIJA SNS BOTOVA: Kupuju Kurir, a onda ga cepaju, bacaju po ulici i PRETE POLICIJOM! (FOTO)
Foto: KURIR

dokle ovo ide?!

SKANDALOZNA AKCIJA SNS BOTOVA: Kupuju Kurir, a onda ga cepaju, bacaju po ulici i PRETE POLICIJOM! (FOTO)

"SNS botovi u Zemunu kupuju sve primerke Kurira sa trafika i posle ih bacaju po ulici. Gospođa iz jedne od trafika odbila je da to uradi, a oni su joj pretili policijom", upozoravaju naši čitaoci iz ovog dela Beograda!

Objavljeno: 18:56h

Kako nam javljaju, jutros rano u Zemunu, oko 7 časova bili su svedoci skandaloznog primera pokušaja uništavanja dnevnog lista Kurir!

U pokušaju da zaustavi kritičko pisanje Kurira, "armija" SNS sada ne dozvoljava građanima da dođu do svog primerka našeg lista, a uz to radnicima čak i preti policijom!

- Jutros u Zemunu 07:05h, Prvomajska ulica. SNS botovi kupuju sve primerke Kurira sa trafika i posle ih bacaju po ulici. Gospođa iz jedne od trafika odbila je da im proda sve primerke, a oni su joj pretili policijom! Uz to se javno hvale da novac kojim kupuju novine nije njihov, već stranački - kaže jedan od naših čitalaca.

Podsetimo, ovo nije prvi pokušaj sprečavanja prodaje našeg lista, pa je tako nedavno režim pod vođstvom Aleksandra Vučića, u pokušaju da ugasi Kurir i preotme kompaniju "Adrija medija grupa d.o.o." (AMG), angažovao čak 300 aktivista Srpske napredne stranke kako bi na kioscima sklanjali Kurir.

Međutim, ovog puta su otišli i korak dalje, pa čak i prete policijom!

Pozivamo čitaoce da se, ukoliko primete da je Kurir skriven ili sklonjen sa kioska, jave redakciji na telefon 011/635 71 00 ili na imejl redakcija@kurir-info.rs.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.