SIN MI JE OSTAO NEPOKRETAN OD STRESA OD KAD SU NAS IZVRŠITELJI ISELILI! Potresna priča Branke koja je došla da podrži samohranu majku koju izbacuju na ulicu!
Foto: Filip Plavčić

DRAMA DORĆOLSKE DAME

SIN MI JE OSTAO NEPOKRETAN OD STRESA OD KAD SU NAS IZVRŠITELJI ISELILI! Potresna priča Branke koja je došla da podrži samohranu majku koju izbacuju na ulicu!

- Ovo je čist kriminal, kad oni dobiju zadatak ne odustaju! - kaže ova žena za Espreso

Objavljeno: 18:37h

Danas se na Dorćolu odigrava prava drama. Tatjana Aničić, samohrana majka petogodišnjeg dečaka, danas će biti prinudno iseljena iz stana zbog sudskog procesa koji su povodom razmene stanova poveli investitor i nekadašnji vlasnik stana.

VELIKA DRAMA NA DORĆOLU: Samohranu majku i malog Boromira (5) prinudno iseljavaju, ON GRČEVITO STEŽE SVOJU LUTKU! (FOTO)

U znak podrške ispred njene kuće na Dorćolu okupilo se mnogpo ljudi koji neće dozvoliti iseljavanje samohrane majke koja ima petogodišnjeg sina.

Među okupljenima je i Branka Khawatmi, žena koja je njenu sudbinu već doživela.

- Ovo je čist kriminal, kad oni dobiju zadatak ne odustaju! Ovo je strašno šta se dešava, ovde sam da podržim majku i malo dete da ne ostanu bez krova nad glavom - kaže ova žena za Espreso, a potom počinje da govori o strašnoj sudbini koja je zadesila kad se sve to izdešavalo, i kad je sa detetom i ova majka - ostala na ulici.

- Moj sin Tarek prestao je da hoda od stresa nakon što su nas prinudno iselili. Mi ga tako bolesnog držimo kao malo vode na dlanu, a stanujemo kod ćerke jer nam je naš dom oduzet.

- Doživela sam to da u 70-oj godini živim u kuhinji da bih sinu omogućila da ima sobu.

- Mislim da će i ova porodica ostati bez doma kao i ja, i zato sam ovde da ih podržim - kaže ova žena za Espreso.

foto: Filip Plavčić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.