HOROR I SRAMOTA U SREMSKOJ MITROVICI: Čopor pasa napao majku i dvoje dece, grupa mladića mirno posmatrala!
Foto: Facebook/NSU-Uživo sa novosadskih ulica

UŽAS

HOROR I SRAMOTA U SREMSKOJ MITROVICI: Čopor pasa napao majku i dvoje dece, grupa mladića mirno posmatrala!

Zahvaljujući radniku JKP "Komunalije", Stevanu Boriću, izbegnuta je velika tragedija

Objavljeno:

Radnik JKP "Komunalije" iz Sremske Mitrovice Stevan Borić spasao je majku i dvoje dece koje u naselju Kamenjar napao čopor pasa, suprostavivši se životinjama golim rukama!

Po rečima Borića, piše Sremskomitrovački, ujutro oko sedam časova, dok se kamion gradske čistoće, u kojem se on nalazio na mestu suvozača, kretao od tržnog centra „Roda“ ka naselju Kamenjar, na nekoliko desetina metara udaljenosti od sebe ugledali su kako čopor od pet-šest pasa opkoljava i kidiše na mladu majku koja je decu vodila u vrtić. Jedno dete bilo je na korpi njenog bicikla, dok je drugo, predškolskog uzrasta, vozilo svoj biciklić.

Psi su potrčali ka njima i počeli da laju, a deca su prestrašeno vrištala, jer je postojala realna opasnost da budu izujedani.

Vozač kamiona gradske čistoće zaustavio je vozilo i iz njega je goloruk istrčao Borić.

- Nisam razmišljao o tome da bi psi mogli i mene da napadnu. Želeo sam samo da spasem decu i njihovu majku - prepričava Stevan događaj.

Psi, videći da im se on približava, ustremili su se na njega, i pre nego što je uspeo da ih natera u beg, pocepali su mu nogavicu na radnom odelu i izgrizli ga po desnoj nozi.

foto: Beta

- Ne bole me rane već činjenica da je nekoliko mladića, koji su se zatekli u blizini, mirno stajalo bez namere da pomognu ovoj majci sa decom - kaže Borić.

(Espreso.co.rs/Sremskomitrovački portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.