ZA ANOM SU POLUDELI SVI MUŠKARCI U SRBIJI! Gde god se pojavi, odnese krunu, a kad je vidite, biće vam jasno i zašto!(FOTO)
Foto: promo

izbor lepotica

ZA ANOM SU POLUDELI SVI MUŠKARCI U SRBIJI! Gde god se pojavi, odnese krunu, a kad je vidite, biće vam jasno i zašto!(FOTO)

Sledeći u nizu polufinalnih događaja nam je izbor za Miss Šabca koji će se održati 28.07. na otvorenim bazenima hotela Euforia u Šabcu

Objavljeno:

U Vrnjačkoj Banji u sklopu Vrnjačkog karnevala pred 30 000 ljudi je održano četvrto po redu polufinalno takmičenje izbora za Miss Srbije. Izbor za Miss Vrnjačke Banje odrzavalo se dva dana. Prvi dan predstavilo se 30 kandidatkinja od kojih je 15 imalo priliku da se takmiči u drugo finalno veče.

Ovako je izgledao prvi poljubac tek venčanih mladenaca! Princ Đorđe i princeza Felon su rekli - Da! (FOTO)

Sjajni domaćini, hotel Fontana, hotel Solaris I White Club, sve vreme su brunuli o našim takmičarkama i omogućili su im boravak za pamćenje. Za moderne kreacije u kojima su takmičarke briljirale tokom čitave večeri bila je zadužena poznata dizajnerka Nataša Župac koja je ispunila sva očekivanja prisutnih. Za frizuru su bili zaduženi lokalni saloni iz Vrnjačke banje Elite i Ana Nails, a za šminku Golden Rose, dok je obuću takmičarkama omogućio Dajhman.

foto: promo

U veoma uspešnoj ulozi voditelja našla se estradna umetnica Jellena kao i voditeljka. Nakon mnogobrojnih aplauza koje je Jellena dobila nismo sigurni da Jellena svoju muzičku karijeru ne zameni sa voditeljskom.

foto: promo

Kao deo bogatog programa nastupali su muzički umetnici Jellena, Ćemo, Maja Marinković, Željko Čpajak, zvezdica u usponu Tijana Župac, instruktor modernih plesova i učesnica emisije „Ja imam talenat“ Ivana Strahinjić kao i kulturno umetničko društvo dečijeg folklora „Abrašević“ koje je i otvorilo ovu svečanu ceremoniju. Žiri ove manifestacije je bio podeljen u dve grupe, pri čemu su jednu činili zvaničnici izbora za Miss Vrnjačke Banje dok su drugu grupu činili mnogobrojni sponzori izbora koji su ujedno i birali lica svojih brendova i žaštitno lice Vrnjačke Banje.

foto: promo

Uz veliku konkurenciju, pobedu je odnela lepotica Ana Ilić koja je uz jednoglasnu odluku svih članova žirija odnela duplu krunu i kao Miss Vrnjačke Banje i kao Žaštitno lice Vrnjačke Banje. Pored pobednice u top 5 su ušle Anđela Tričković kao prva pratilja, Marija Ralević kao druga pratiljia, Marija Zdravković kao Miss fotogeničnosti i Anja Vasiljević koja je ponela titulu Miss šarma.

foto: promo

Pored zvaničnih titula dodeljene su i dve sponzorske titule Miss Rimskih izvora (Nevena Marković) i Miss Turističke destinacije (Marija Čitaković) Izbor su podržali Skupština Opština Vrnjačka Banja a organizator događaja bio je Serbia Selection pod licencom Miss Yu Kompanije, jedine licencirane kompanije za ovu vrstu takmičenja za teritorije Srbije I Crne Gore.

foto: promo

Sledeći u nizu polufinalnih događaja nam je izbor za Miss Šabca koji će se održati 28.07. na otvorenim bazenima hotela Euforia u Šabcu.

foto: promo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.