AKO DOVODITE DECU ZBOG VISOKE TEMPERATURE, OBAVEZNO PONESITE... Skandalozano obaveštenje Doma zdravlja u Mladenovcu! (FOTO)
Foto: DRUŠTVENE MREŽE

srpska bruka po stoti put

AKO DOVODITE DECU ZBOG VISOKE TEMPERATURE, OBAVEZNO PONESITE... Skandalozano obaveštenje Doma zdravlja u Mladenovcu! (FOTO)

Na društvenim mrežama je masovno počela da se objavljuje fotografija obaveštenja koje je šokiralo Mladenovčane

Objavljeno:

Svakodnevno smo svedoci jako loše situacije u zdravstvu. I uprkos stalnim pritiscima građana koji na društvenim mrežama dele fotografije katasrofalnih uslova u koijima se pacijenti leče, nadležni i dalje ne preduzimaju ništa.

Bolnice se raspadaju, nema dovoljno medicinskog osoblja, hrana za pacijente više liči na pomije za svinje nego na obrok...

Na društvenim mrežama je masovno počela da se objavljuje fotografija obaveštenja koje je šokiralao Mladenovčane. Fotografija obaveštenja nastala je u dečijem dispanzeru, a ono što je napisano ujedno je tužno i sramotno.

Naime, roditelji se mole da kada dovode decu zbog visoke tempereture, sa sobom ponesu sirup ili tablete za temperaturu, jer medicinska služba u kojoj se leče deca nema antiseptika za visoku temperaturu?!

foto: Društvene mreže

Više je glupo i čuditi se ovakvim stvarima, a ne bi nas iznenadilo da jednog dana osvane obaveštenje da deca, odrasli, uopšte i ne dolaze kod lekara, jer po svemu sudeći, uskoro ćemo ostati i bez domova zdravlja i bez medicinskih radnika i bez lekova...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.