Tražili smo stanove za 150 evra širom Srbije: U BG kutija, a u Novom Pazaru LUKSUZ! (FOTO)
Foto: Halo oglasi

raznoliko

Tražili smo stanove za 150 evra širom Srbije: U BG kutija, a u Novom Pazaru LUKSUZ! (FOTO)

Drugi gradovi u Srbiji prilično se razlikuju od prestonice, pa je veća mogućnost da pronađete pristojan stan po povoljnoj ceni, koji ima sve što je neophodno

Objavljeno:

Ove nedelje odlučili smo da istražimo kakve to stanove širom Srbije možete iznajmiti po ceni od 150 evra. Ovo je pristojna i prilično realna cena za uslove života kakvi postoje u Srbiji.

HOROR, KOMEDIJA ILI NEŠTO TREĆE? Tražili smo stan u BG za 100 i manje evra! (FOTO)

Kao što smo i pretpostavili po ceni od 150 evra, pristojan stan je najteže naći u Beogradu. Ponuda je prilično "siromašna" jer se ono što valja nalazi na periferiji grada, dok su stanovi u centru i drugim popularnijim opštinama, mali, loše opremljeni ili bez neophodnih uslova za normalan život.

TRAŽILI SMO STANOVE OD 1.000 EVRA MESEČNO U BG: I nije nam bilo dobro kad smo ih videli (FOTO)

Drugi gradovi u Srbiji prilično se razlikuju od prestonice, pa je veća mogućnost da pronađete pristojan stan po povoljnoj ceni, koji ima sve što je neophodno.

Jedan od prioriteta prilikom izbora stanova, bio nam je postojanje fakulteta u gradu, zbog studenata koji su i dalje najčešće i u najvećem broju u potrazi za normalnim uslovima za život tokom napornih studentskih dana.

Evo šta smo sve pronašli po ceni koja ne prelazi 150 evra.

U Beogradu, opština Stari grad naišli smo na garsonjeru od 14 kvadrata. Od svih ponuda u samom centru grada, bolju od ove nismo mogli sa pronađemo. Sve što se nudi, ima sličnu kvadraturu i skoro iste uslove za život.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Ova garsonjera ima jednu sobu i kupatilo, izdaje se ženskim osobama i na mesečnom nivou košta 120 evra.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Osim dobre lokacije, ovaj stan nema mnogo toga da ponudi. U skučenom, prenatrpanom prostoru, nalaze se orman, dvosed na razvlačenje, televizor i kuhinja u kojoj je stara veš mašina. Još jedna prostorija je kupatilo koje ima WC šolju, lavabo, tuš, i ograđen deo koji predstavlja tuš kabinu. Što se grejanja tiče, ima TA peć.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Na slikama, stan deluje staro i zapušteno, pa ovu ponudu ne možemo svrstati u primamljive.

U Novom Sadu, drugom gradu po veličini u Srbiji, naišli smo na mnogo bolju ponudu od one u Beogradu. Stan se nalazi u naselju Nova Detelinara i ima 30 kvadrata.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Ova moderno opremljena garsonjera ima jednu sobu u sklopu koje se nalaze mala kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Stan se izdaje studentima, ima francuski balkon i parking i košta 140 evra mesečno.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Što se opremljenosti tiče, stan ima sve što je neophodno i prilagodljivo prostoru od 30 kvadrata. Grejanje je na gas. Ima lepo opremljenu kuhinju sa šporetom i frižiderom, trpezarijski sto i stolice, trosed na razvlačenje, kompjuter.. Međutim, piše da se izdaje bez televizora, iako se on može videti na slikama. U kupatilu se nalaze tuš kabina, WC šolja, lavabo i mašina za pranje veša.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Lep, moderan i pristojan stan po ceni za koju se nudi.

Niš se takođe može pohvaliti kvalitetnijom ponudom u odnosu na Beograd. Među mnogobrojnim stanovima na koje smo naišli, za oko nam je posebno zapao stan od 27 kvadrata koji se nalazi preko puta poznatog parka Čair.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Jednosoban, nov stan košta 150 evra na mesečnom nivou. Ima dnevnu sobu, kuhinju, hodnik i kupatilo, kao i centralno grejanje.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

U dnevnoj sobi se nalaze televizor, trosed na razvlačenje, orman, trpezarijski sto i stolice, police i komoda. Kupatilo ima sve što je neophodno, uključujući i veš mašinu, kao i kuhinja koja pored neophodnih elemenata ima mikrotalasnu.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Stan izgleda lepo, moderno i uredno. Lokacija je fenomenalna s obzirom na prelep park koji se nalazi prekoputa. Sve u svemu, ponuda je i više nego odlična.

U samom centru Kragujevca, naišli smo na prilično dobru ponudu po pristupačnoj ceni.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Stan ima 42 kvadrata, jednu sobu, kuhinju i kupatiloi izdaje se po ceni od 150 evra. Lepo je opremljen, ima centralno grejanje, terasu, parking, kablovsku televiziju i internet.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

što se nameštaja i tehničkih uređaja tiče, stan ima ugaonu garnituru i trpezarijski sto i stolice u dnevnoj sobi, kuhinjske elemente, frižider i šporet u kuhinji i WC šolju, tuš kabinu, lavabo i veš mašinu u kupatilu.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Iako je malo veći od prethodnih, moramo priznati da nije toliko lepo uređen. Ipak, opravdava cenu po kojoj se nudi.

Za 150 evra, na koliko smo ograničili našu potragu, u Užicu nismo naišli na veliki broj stanova. Takođe, retko koji od ponuđenih stanova ima slike. Međutim, za jedan od njih možemo reći da je solidna ponuda.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Ova garsonjera se nalazi u centru grada i ima 26 kvadrata. Pored centralnog grejanja, tu su i terasa, internet i telefon. Za mesec dana, kirija iznosi 130 evra.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

Na slikama, koje su postavljene u oglasu, vidi se dvosed na razvlačenje, trpezarijski deo, orman i televizor. Kuhinja ima elemente, mali šporet sa dve ringle i rernom i frižider, a kupatilo kadu, lavabo, WC šolju i veš mašinu.

foto: Printscreen/Halo oglasi.rs

U drugim gradovima, naišli smo na bolju ponudu, međutim zbog cene po kojoj se nudi i lokacije na kojoj se nalazi ne možemo da kažemo da je ovo loša ponuda.

Definitivno najbolji stan na koji smo naišli nalazi se u Novom Pazaru. Odlični uslovi i niska cena plasirali su ovaj stan na sam vrh naše potrage.

foto: Printscreen/Nekretnine.rs

Nalazi se blizu centra grada, ima 80 kvadrata i izdaje se po neverovatnoj ceni od 70 evra. Ima dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i parno grejanje, a izdaje se studentkinjama.

foto: Printscreen/Nekretnine.rs

Na slikamase vidi lep, uredan, nov stan, koji u dnevnoj sobi ima televizor, kompjuter, i dva troseda, opremljenu kuhinju sa šporetom, frižiderom i mašinom za pranje sudova i kupatilo sa tuš kabinom, WC šoljom i lavaboom. Slike spavaćih soba nisu postavljene.

foto: Printscreen/Nekretnine.rs

Ovaj stan je jedan od retkih koji je zadovoljio apsolutno sve kriterijume. Pored dobre lokacije, stan je jeftin, opremljen, funkcionalan i lep. Pravi izbor za sve one koji studiraju u Novom Pazaru.

U najvećem gradu u Srbiji, najteže je pronaći pristojan prostor u kome ćete moći da živite, a da se ne osećate kao u staroj kutiji. Ostali gradovi u našoj državi, imaju znatno bolju ponudu, ali se stanovi teško izdaju.

Većina budućih studenata gaji iluzije o fantastičnim studentskim danima u prestonici svih dešavanja. Međutim, kada zakorače u nov život i ispune svoje snove o dolasku u Beograd, shvate koliko je skupo, naporno i teško živeti u glavnom gradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.