Da li je ovo DAMA u crvenoj haljini i belom brusu o kojoj bruji Srbija? POJAVILA SE NA VUČIĆEVOJ ŽURCI I POSTALA HIT (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

modni fijasko

Da li je ovo DAMA u crvenoj haljini i belom brusu o kojoj bruji Srbija? POJAVILA SE NA VUČIĆEVOJ ŽURCI I POSTALA HIT (FOTO)

Opravdanje za ovaj modni gaf zaista ne možemo da nađemo

Objavljeno:

Inauguracija i zvanice koje su prodefilovale na dan ovog događaja i dalje su centralna tema rasprava na društvenim mrežama.

Jedna od njih, koja je nosila crvenu haljinu, sa belim brushalterom, kako kažu na društvenim mrežama, je Sonja Kokotović, programski direktor RTV Vojvodina i nekadašnja glavna urednica zabavno-muzičkog programa RTV, prenosi Žena.blic.rs.

Sonja je inače po zanimanju menadžerka u medijima, a u RTV-u je od 1996. godine, i od tada je bila na više uredničkih funkcija u ovoj kući. Ipak, izgleda da će u javnosti ostati poznata kao dama sa belim brushalterom sa inauguracije.

Iako mnogi na društvenim mrežama kažu da je sigurno planirala da nosi sako sve vreme, teško da je Sonju iznenadila vrućina, pa se na samoj inauguraciji našla u nezgodnij situaciji, budući da je prognoza najavljivala paklene vrućine.

Tako da opravdanje za ovaj modni gaf zaista ne možemo da nađemo.

(Espreso.co.rs / Žena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.