Još jedan radnik Goše DIGAO RUKU NA SEBE: Ostavio oproštajno pismo i poručio rukovodstvu da su mu UNIŠTILI ŽIVOT!
Foto: Zorana Jevtić

tuga

Još jedan radnik Goše DIGAO RUKU NA SEBE: Ostavio oproštajno pismo i poručio rukovodstvu da su mu UNIŠTILI ŽIVOT!

Radnik je bio u teškom materijalnom stanju bez dinara, a više puta je išao do generalnog direktora da moli za platu

Objavljeno:

Još jedan radnik Goše FŠV je zbog nemaštine pokušao da sebi oduzme život. Srećom blagovremenom intervencijom policije i hitne pomoći sve se dobro završilo i radnik je sada zbrinut u bolnici, saznaje portal Palanka danas.

Kako nezvanično saznajemo radnik je bio u teškom materijalnom stanju bez dinara, bukvalno. Više puta je išao do generalnog direktora da moli za platu. U dugovima do guše tražio je neplaćeno odsustvo kako bi zaradio za sebe i svoju majku, pošto je oca sahranio pre dva meseca, međutim ni to mu nisu dali.

U očajanju danas je popio šaku lekova i otkucao oproštajno pismo koje je postavio na svoj fejsbuk profil. To pismo ga je i spaslo pošto je koleginica koja je pročitala pismo istog časa alarmirala policiju, koja je sa službom hitne pomoći stigla na vreme da ga spase.

On je u pismu, kako prenosi portal Palanka danas naveo kako će rukovodstvo Šinskih vozila sutra davati izjave zbog još jednog samoubistva radnika. Ovaj nesrećni radnik je na svom fejsbuk profilu takođe napisao da je popio mnogo sedativa koji počinju da deluju, a rukovodstvu firme poručio da su mu upropastili život.

(Espreso.co.rs/Palanka danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.