VUČIĆEVA PORUKA DEVOJCI IZ VRŠCA: Da li će ona sada zažaliti što je istetovirala njegovo ime?
Foto: AP, PRINTSKRIN TVITER / TIJANA STANIMIROV

nije oduševljen

VUČIĆEVA PORUKA DEVOJCI IZ VRŠCA: Da li će ona sada zažaliti što je istetovirala njegovo ime?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da misli da neće tražiti da se njegove fotografije okače u diplomatsko-konzularnim predstavnicima, kao što je to bio slučaj sa njegovim prethodnikom Tomislavom Nikolićem, iako smatra da je Nikolić bio u pravu što je to tražio, jer je to zahtevao i raniji predsednik Boris Tadić

Objavljeno: 10:57h

Vučić je, u intervjuu RTS poručio devojci iz Vršca koja je istetovirala njegovo ime na podlaktici, da joj je to bilo nepotrebno i da joj je bolje "da radi i postiže rezultate" i na taj način se dokaže.

On je dodao da je pitao šeficu Informativne službe Srpske napredne stranke Vladanku Malović o kome se radi i da je dobio odgovor da je "reč o divnoj devojci".

Mlada SRPKINJA istetovirala Vučića na ruci i ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Ovo je njena priča! (FOTO)

Vučić je rekao da se nada da se ta devojka "neće postideti" toga što je uradila, a gostovanje na RTS je završio rečima: "Vidimo se za šest meseci".

Podsetimo, Tijana Stanimirov, aktivistkinja SNS iz Vršca, izazvala je buru komentara kad je na društvenim mrežama pokazala fotografiju tetovaže Aleksandra Vučića na svojoj ruci.

Tijana kaže da tetovaža predstavlja izraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije. Kako prenosi Južnibanat.rs, mlada Vrščanka je izjavila da stoji iza svoje tetovaže i da je odluku da će je uraditi donela još pre dve godine.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.