OVO SAMO NAPREDNJACI ZNAJU DA ORGANIZUJU: Za maturante GOLE GO GO IGRAČICE NA PROSLAVI!
Foto: Profimedia

mora da bude široko!

OVO SAMO NAPREDNJACI ZNAJU DA ORGANIZUJU: Za maturante GOLE GO GO IGRAČICE NA PROSLAVI!

Direktor Centra za kulturu Dragi Ivić naveo je da u godišnjem planu programa takva žurka nije bila predvidjena a da će biti plaćena kroz stavku "izvodjenje koncerata, mjuzikala i predstava"

Objavljeno:

Lokalna samouprava Požarevca organizovaće za maturante iz tog grada žurku pod nazivom "Big summer break" u petak, 23. juna kada će na Trgu oslobodjenja nastupiti više disk džokeja, vokal Marija Stević, plesne grupe iz Niša i Beograda ali i go-go igračice.

Prema navodima požarevačkih medija, predstavnici grada, Centra za kulturu, kao i organizator manifestacije Nenad Živić, ne smatraju da je pojavljivanje go-go igračica na maturantskoj žurci neprimereno.

POGLEDAJTE SPEKTAKULARNE MUZIČKE FONTANE ŠIROM SVETA: Neke su mnogo jeftinije od one na Slaviji (i ne prelivaju) (VIDEO)

Jedan od organizatora Nenad Živić kazao je lokalnim medijima da će tokom šestočasovnog programa nastupiti Marija Stević iz Požarevca, Risk Jockey, Architect, Neba, Dee Marcus i Vlada, plesne grupe iz Niša i Beograda, "Urban Sport Dancers" i "Fire Girls", ali i go-go igračice.

- Svaka ozbiljna žurka ima taj performans. Izmedju ostalog i go-go denseri imaju raznorazne performanse - kazao je Živić.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Član gradskog veća Dejan Krstić ocenio je da se ne radi o vulgarnom programu.

- Di-džej žurke i ova vrsta muzike su predvidjene sa takvim performansom. Ovde je uključeno više stvari a go-go plesačice nastupiće oko ponoći - kazao je Krstić.

On je naveo da je sa Živićem došao na ideju o organizaciji takvog dogadjaja.

- Di-džej Neba (Nenad Živić) i ja smo pričali o tome još pre dve-tri godine da bi grad Požarevac trebalo da ima neku manifestaciju sa takvom vrstom muzike koja je danas popularna medju mladim svetom. Sada, kada sam preuzeo resor kulture, tu ćemo ideju realizovati, a voleo bih i želeo da ova žurka postane tradicionalna - kazao je Krstić.

Direktor Centra za kulturu Dragi Ivić naveo je da u godišnjem planu programa takva žurka nije bila predvidjena a da će biti plaćena kroz stavku "izvodjenje koncerata, mjuzikala i predstava".

Maturantska žurka "Big summer break" počeće u 20 časova na Trgu oslobodjenja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.