Ispovest žrtve horor napada na Dedinju: Psu mu rastrgao utrobu, njega izjedao KRVOLOČNI mešanac (FOTO)
Foto: Privatna arhiva, Printscreen Youtube

gde mi živimo?

Ispovest žrtve horor napada na Dedinju: Psu mu rastrgao utrobu, njega izjedao KRVOLOČNI mešanac (FOTO)

Beograđanin i njegova supruga krvnički su napadnuti prošlog ponedeljka, ali policija ništa ne želi da preduzima povodom tog događaja

Objavljeno: 23:10h

Šezdesetosmogodišnji Vojislav Ivanović i njegova supruga, prošlog ponedeljka veče su krenuli u posetu prijateljima i sa sobom poveli svog malenog psa rase džek rasel.

U jednom trenutku, kada je Vojislav prišao svom vozilu, njega i suprugu napao je veliki komšijski pas, koji je u tom trenutku bio pušten sa povoca.

Reč je o, njima dobro poznatom, psu mešavine staforda i pit bula, a težine oko 40 kilograma!

HOROR SNIMAK IZ SRBIJE: Pas krvnički napada ljude i manjeg psa na parkingu, VLASNIK SAMO POSMATRA! (VIDEO)

Čitav incident zabeležile su sigurnosne kamere, a njihov psić je zbog pretrpljenih povreda završio na operacionom stolu i jedva se izborio za život.

foto: Privatna arhiva

Vojislav i njegova supruga su tokom borbe sa ovim psom zadobili povrede po rukama, zbog čega su morali da primaju tetanus, ali najnejasnije od svega postupila je vlasnica psa koja je čitav incident samo nemo posmatrala.

- Borili smo se, pokušavali da ih razdvojimo, ali nije bilo šanse. Pokušali smo da urazumimo devojku koja ga je šetala, ali ona je samo stajala po strani i gledala, nije se ni makla da nam pomogne – rekao je Vojislav.

Međutim, šok je tek usledio!

foto: Privatna arhiva

Vojislav je danima pokušao da slučaj prijavi policiji i da izjavu, ali rekli su mu da su u velikoj gužvi i prebacili nadležnost na komunalnu policiju, koja ih je potom uputila na pripadnike MUP-a.

- U komunalnoj su nam rekli da se vratimo u policiju. Nismo uspeli da prijavimo slučaj i podnesemo tužbu jer je pitanje nadležnosti u sivoj zoni. Sve što želimo je da neodgovoran vlasnik bude kažnjen, a pas odveden gde treba kako sutra neko dete ne bi bilo napadnuto – zaključio je ovaj Beograđanin, čija situacija nije razrešena ni dan danas.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.