VUČIĆEV GLAVNI GORILA PRE DVE GODINE TUKAO I BRATA GORANA JEŠIĆA?! Naprednjačko klupko nasilja se odmotava!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

najveća afera u novijoj istoriji

VUČIĆEV GLAVNI GORILA PRE DVE GODINE TUKAO I BRATA GORANA JEŠIĆA?! Naprednjačko klupko nasilja se odmotava!

Ješić je tada na konferenciji za novinare tvrdio da ga je napao čovek koji je i ovih dana u žiži - kao Vučićev batinaš koji je maltretirao građane na dan inauguracije Aleksandra Vučića

Objavljeno:

Novinar Vladimir Ješić iz Inđije napadnut je u aprilu 2015.godine. On je tada ocenio da je razlog za napad na njega samo to što je brat bivšeg gradonačelnika Inđije Gorana Ješića.

Međutim ono što je zanimljivo u celom podsećanju na ovaj slučaj je što je on tada na konferenciji za novinare tvrdio da ga je napao čovek koji je i ovih dana u žiži - kao Vučićev batinaš koji je maltretirao građane na dan inauguracije Aleksandra Vučića.

foto: Zorana Jevtić, Printscreen

- Kao što svi dobro znate, 14. aprila u 20 do 5 me je usred belog dana napao čovek koji je sa svojim prijateljima batinašima već pet, šest dana bio ispred kuće moga brata, ispred kuće odbornika, koji su se vozali po gradu pretili, ucenjivali i vršili pritisak na ljude u Inđiji. Napad je uredno prijavljen policiji. Policija je u roku od 5 minuta identifikovala vozila, u roku od 20 minuta privela vlasnika vozila, koji je zapravo vlasnik rent a kar-a, koji je nakon 25 minuta u stanici dao izjavu kome je iznajmio automobil. Mi smo policiji tada predali fotografije na kojima se jasno vidi ko je ovaj čovek - kazao je tada Ješić na konferenciji i pokazao fotografiju napadača.

foto: Printscreen

- Ovo je čovek koji me je napao, imamo svedoke koji mogu da potvrde sve - kazao je tada on.

VUČIĆEV GORILA POSTROJAVA I NAROD I POLICIJU: Pogledajte kako SNS batinaš maltretira građane na Terazijama! (VIDEO)

- Policiji ne treba mnogo da završi slučaj - ja sam se ponadao. Ali sutradan su mene privela dva policajca - kazao je Ješić.

Tu su ga odveli u jednu prostoriju, sa gospodinom koji mu se predstavio kao psiholog iz Beograda.

Na pitanje da li je došao da razgovara sa njim o dokazima kako bi se napadač lakše identifikovao, on je delovao nezainteresovano.

Nakon pola sata taj gospodin mu je rekao da bi bilo dobro da se obavi poligrafsko testiranje.

- Pitao sam kako je moguće da se radi testiranje, kada niste našli čoveka koji me je napao... Njih nije interesovalo ko je čovek koji je osumnjičen za napad - tvrdio je tada Ješić.

Da je ovaj batinaš već godinama zaštićen, zaključak je koji se nameće iz celog ovog slučaja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.