MAMA, MI SMO GOTOVI: Branka i njen bolesni sin se guše u suzama, JER SU IM OTELI STAN! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

NEMAJU DOM!

MAMA, MI SMO GOTOVI: Branka i njen bolesni sin se guše u suzama, JER SU IM OTELI STAN! (VIDEO)

Socijalna radnica im je dala ponudu da ih smesti u prihvatilište za beskućnike, što je skandalozno, tvrdi porodica Hawatmi. Branka i njen sin Tarek piju lekove za smirenje i prva misao kad ustanu je da je su izgubili krov nad glavom

Objavljeno:

Porodica Hawatmi živela je u svom stanu 25 godina, sa sinom koji je lice s posebnim potrebama, s teškim oštećenjem vida preko 80% i telesnim invaliditetom.

foto: Espreso

6. juna nesrećna porodica je iseljena iz sopstvenog stana na Dorćolu, zbog duga od 6.500 evra, uprkos ljudima dobre volje koji su se okupili kako bi to iseljenje sprečili. Policija je tog dana stigla oko 6:30h i provalila u stan, iako je iseljenje bilo zakazano za deset časova. Najverovatnije, kako ih komšije ne bi sprečile da na silu isele nesrećnu porodicu. Branka je sebi postavila još jedan cilj zbog kog želi da živi - da vrati oteto.

Pogledajte video:

DRAMA NA DORĆOLU: Razvalili vrata, pa IZBACILI BRANKU SA PORODICOM NA ULICU, bolesnom sinu POZLILO! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

DRAMA NA DORĆOLU! Branku s bolesnim sinom IZBACUJU NA ULICU, izvršitelj im prodao stan 70.000 evra ispod cene! (VIDEO)

- Bilo je tri vrste policije, kao i policija za specijalne operacije. Nikom nisu dozvolili da se popnu gore, jedva je i moj advokat prošao. Došli su i vatrogasci kako bi mi na silu izvukli stvari, gde to ima, da li je ovo normalna država, pita se očajna Branka.

Pogledajte video:

Kada su im izvršitelji sa svitom upali u stan, Tarek je rekao majci "Mama mi smo gotovi". Automatski, suze su joj pošle na oči i još uvek ih nije zaustavila. Da ironija bude još veća, sada se nalaze u stanu ćerke Jovane čija terasa tačno gleda na njihov bivši dom. U pitanju je potkrovlje zgrade na Dorćolu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.