ŠOJIĆ JE ZAPRAVO SRBIN KOGA SVI ZNATE! Otkriveno ko je zaista političar kome se smejemo godinama! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

pa ovo je hit!

ŠOJIĆ JE ZAPRAVO SRBIN KOGA SVI ZNATE! Otkriveno ko je zaista političar kome se smejemo godinama! (VIDEO)

Ono što mnogi međutim ne znaju je da je ovaj lik inspirisan jednom stvarnom ličnošću

Objavljeno:

Omiljeni lik na televiziji mnogima je Srećko Šojić, koji je iz "Tesne kože" prešao u "Belu lađu", i od korumpiranog direktora postao korumpirani političar.

Ono što mnogi međutim ne znaju, piše nedeljnik Afera, je da je ovaj lik inspirisan jednom stvarnom ličnošću - i to Bogoljubom Karićem.

foto: Fonet

- Lik po kome su pravili Srećka je Karić. To je bio plan iz 2005. godine kada je trebalo uhapsiti Karića. Koštunica i njegovi ađutanti su to odlučili. Bio bi to grom iz vedra neba! Uhapsiti Bogoljuba! Trebalo je pripremiti teren i javnost. Tijanić je smislio kako da se kompromituje Karić. Imao je keca u rukavu - Šojića - tvrdi ovaj nedeljnik, koji tvrdi da je kao "priprema za teren" služila serija "Bela lađa".

Ipak, do hapšenja nije došlo, Karić je 2006. godine napustio Srbiju, a Šojić je ostao simbol svih korumpiranih političara.

Serija Bela lađa počela je da se emituje upravo 2006. godine i emitovala se punih 6 godina, ali ova teorija je tek sad izašla na videlo.

Da li je istinita, ostaje da prosudite sami - da li vam deluje suludo ili ne?

Zanimljivo je i da je sam Milan Gutović, koji je maestralno odigrao ovu ulogu imao drugačije objašnjenje otkuda lik Srećka Šojića:

foto: Zvonko Ninkov

- Šojić je nastao po Tomi zidaru za ravne krovove. On je rado školu u Kumodražu, gde je moja kuća. Bio Piroćanac i govorio je tim dijalektom. Bio mi je simpatičan i drag toliko da se nisam odvajao od njega kao dete i stalno sam bio sa njim u društvu - kazao je on u jednoj emisiji.

Ipak, nismo odoleli da ovakvu teoriju ne podelimo sa vama!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.