KUĆA OVOG SRBINA GREJE SE SAMA! Milentije muku muči, ide leto, a on mora da BEŽI iz svog doma! (FOTO)
Foto: Kurir

misterija u vukovom rodnom selu

KUĆA OVOG SRBINA GREJE SE SAMA! Milentije muku muči, ide leto, a on mora da BEŽI iz svog doma! (FOTO)

Milentije kaže da je morao noćima da spava na promaji, ali opet gde da celu noć drži otvoren prozor i spoljna vrata sad kad ima zmija, a vruće je ako sve zatvori

Objavljeno:

Kuća Vukovog zemljaka Milentija Mitrovića iz Tršića počela je da se zagreva pre više od mesec dana, pa je u kući toplo i kad ne loži vatru i bez obzira na vremenske prilike.

Da stvar bude još gora, građevinska inspekcija, koja je došla na njegov poziv, utvrdila je da „usled prirodne pojave temperature ispod objekta, koja zagreva podove kuće, u prizemlju nije moguće boraviti i živeti“ kao i da „temperatura predstavlja neposrednu opasnost po živote i zdravlje porodice Mitroviću, koji tu živi, i rešenjem će se zabraniti korišćenje stambenog objekta“.

- Prvo sam mislio zato što žena loži u kuhinji, pa se toplota širi, ali svaki dan osećam da su pločice u hodniku sve toplije. Lepo se oseti pod čarapom ili rukom. To prijavim gradskoj upravi i oni ljudi brzo dođu. Pipaju betonski pod u mojoj sobi, pločice, osećaju toplo, ali ne znaju zašto. Rekli mi da sačekam nekoliko dana i vidim hoće li početi da se hladi, ali do pada temperature nije došlo. Sad napisaše da je zagrevanje opasno i da treba da idemo iz kuće - objašnjava Mitrović dok pipa pod. Milentije kaže da je morao noćima da spava na promaji, ali opet gde da celu noć drži otvoren prozor i spoljna vrata sad kad ima zmija, a vruće je ako sve zatvori.

- Temelj je debeo metar i kad ovde na podu bude 40 stepeni, koliko li je pod zemljom? Ovi iz gradske uprave su nagađali, kao i ja, da nije neko magnetno polje, termalne vode, ko će ga znati. Nadam se da će stručnjaci utvrditi o čemu je reč - kaže Milentije.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.