Devojčici iz Šapca drugarica pretila SMRĆU na JUTJUBU! Majka otkrila detalje nezapamćenog internet nasilja!
Foto: Profimedia, Ilustracija

Strašno

Devojčici iz Šapca drugarica pretila SMRĆU na JUTJUBU! Majka otkrila detalje nezapamćenog internet nasilja!

Devojčica S. S. (13) iz Šapca godinu dana maltretirala je dve vršnjakinje iz razreda, a zatim je na "Jutjub", početkom septembra prošle godine, postavila poruku u kojoj im je pretila smrću

Objavljeno:

Taj snimak, koji je ubrzo izbrisan, video je veliki broj ljudi, a među njima i majka devojčica.

Majke i devojčice bile su šokirane nakon što su odgledale snimak, te je strah okupirao čitave porodice.

- Taj snimak sam videla na internetu, kada me je prijateljica pozvala da mi kaže da je čula kako ta mala pominje moje dete. Svi smo se u kući toliko uplašili i potresli da sam se plašila da joj se nešto ne desi - priča Jelena Mirković, majka devojčica kojoj je S. S. pretila. Kako kaže, od tada je njeno dete dobilo strah da ide sama bilo gde, pribojavajući se da je neko ne presretne.

LJUDI, OBRATITE PAŽNJU, PEDOFIL HARA SRBIJOM: Na Fejsu se predstavlja kao MODNA UREDNICA i traži slike devojčicama!

Devojčica koja je objavila sporni snimak svoje nasilno ponašanje iskazivala je i u školi, te je tako Jeleninoj ćerki udarila i šamar. Majke su na sve načine pokušavale da stanu na put tom zlostavljanju, te su se tako obraćale svima, od tadašnjeg razrednog starešine do direktora škole.

foto: Giphy

Sada, nekoliko meseci od tada, Jelena kaže da se mnogo toga promenilo, S. S. je išla na razgovore kod psihijatra i psihologa, te se nada da sada više neće praviti probleme.

PRAVA ISTINA O PLAVOM KITU U SRBIJI: Ne može da se skine putem aplikacije, ali opasnost vreba sa druge strane!

Međutim, strah od toga da neko opet pokuša da joj dete maltretira preko društvenih mreža i van njih i dalje je prisutan.

- Smatram da deca u njihovim godinama ne treba da imaju društvene mreže jer oni su previše mali za to. Ne znaju šta tamo može sve da ih strefi. Ja kontrolišem ćerkine profile na društvenim mrežama, imam njenu šifru jer ona je još uvek mala da joj dam potpunu slobodu na njima - priča Jelena.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.