NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA VOĐE TIGROVA: Slikao se ispred hotela Jugoslavija nakon bombardovanja, a u rukama MAČ ČUVENOG KRALJA! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

oVO niste imali prilike da vidite

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA VOĐE TIGROVA: Slikao se ispred hotela Jugoslavija nakon bombardovanja, a u rukama MAČ ČUVENOG KRALJA! (FOTO)

Najnovija objavljena fotografija ubijenog supruga najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović nastala je 08. maja 1999. godine

Objavljeno: 15:22h

Ime Željka Ražnatovića Arkana i 18 godina nakon njegove smrti često se spominje. Najpoznatiji je po tome što je za vreme jugoslovenskih ratova komandovao paravojnom formacijom Srpska dobrovoljačka garda.

Ko se sve družio sa Legijom: OD VOJNIH DRUGOVA do BRAĆE SA ULICE - za njih bi Cema dao sve!

Najnovija objavljena fotografija ubijenog supruga najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović nastala je 08. maj 1999. godine.

Na fotografiji Arkan drži mač crnogorskog kralja Nikole koji je sačuvan iz hotela "Jugoslavija" u Beogradu posle vazdušnog napada NATO-a na taj hotel dan pre.

ARKANA OSTAVILI ZA KRAJ! Otkriven tajni plan kako su likvidirani SVI RAŽNATOVIĆEVI LJUDI!

foto: EPA

Hotel je bio meta NATO-a jer je smatran navodnim štabom milicije Arkanoviih "tigrova", osumnjičenih za ratne zločine.

Ceca kao cvetak zanovetak, a Arkan... Ovu fotku sa svadbe veka do sada niste videli! (FOTO)

Nakon manje od godinu dana kad je fotografija nastala, Arkan je ubijen u holu hotela Interkontinental, 15. januara 2000. godine. Napadači su ga pogodili sa tri hica u glavu, a tada su ubijeni i njegov telohranitelj Milenko Mandić Manda (1956) i Dragan Garić (1953).

Za ubistvo Ražnatovića, Okružni sud u Beogradu je 9. oktobra 2006. godine osudio Dobrosava Gavrića, kao i Milana Đurišića i Dragana Nikolića. Dobrosav Gavrić, bivši policajac, u Srbiji osuđen zbog toga ubistva na 35 godina, uhapšen je 2012. u Južnoafričkoj Republici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.