POŽAR U VINČI TRI DANA NE JENJAVA, a MUP kaže da je sve pod kontrolom!
Foto: Espreso, Ilustracija

kad će ga ugasiti?

POŽAR U VINČI TRI DANA NE JENJAVA, a MUP kaže da je sve pod kontrolom!

U subotu, 18. maja, izbio je požar u mestu Vinča kod Beograda, koji i dalje traje, nisu ugroženi objekti i ljudi

Objavljeno:

Na deponiji u Vinči, kod Beograda, na kojoj je požar izbio u subotu, 18. maja, vatra i danas tinja u dubini tog smetlišta.

- Požar je pod kontrolom, nisu ugroženi objekti i ljudi, a vatra tinja na velikoj dubini i stvara se velika količina dima - rečeno je Beti u Ministarstvu unutrašnjih posla.

NOVI SAD POTOPLJEN, NEVREME PRETI CELOJ SRBIJI: Kreće novo ludilo s vremenom, čuvajte se! (VIDEO)

Vatrogasci su na licu mesta, a potrebno je vreme da se vatra u potpunosti ugasi, dodali su u MUP-u. Od 8.30h do 10.00 na široj teritoriji grada osećao se neprijatan miris svojstven gorenju, posebno u naseljima Lešće, Višnjička Banja, Višnjica, Rospi Ćuprija, Karaburma i na delovima Krnjače, Koteža i Borče, saopštio je Gradski zavod za javno zdravlje. Nije konstatovano povećano prisustvo zagađujućih materija, ugljen monoksida, azot dioksida, sumpor dioksida i suspendovanih čestica ispod 10 mikrona, navodi se u saopštenju.

KO JE SRPSKU DECU ZAKLJUČAO U UČIONICI? Incident u školu u Bariču, roditelji van sebe! (VIDEO) Navedeno je i da mobilne ekotoksikološke jedinice za hemijske udese vrše terenske obilaske, a u toku je i uspostavljanje dva dodatna merna mesta zarad praćenja uticaja požara na kvalitet vazduha.

(Espreso.co.rs/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.