UČENJE PO ZORANU BABIĆU? Aerodrom Nikola Tesla raspisao tender za vazduPLOHOVE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

HAHAHHA

UČENJE PO ZORANU BABIĆU? Aerodrom Nikola Tesla raspisao tender za vazduPLOHOVE! (FOTO) (VIDEO)

Tender koji je raspisao Aerodrom "Nikola Tesla" kao da je pisao Zoran Babić lično. Ovo preduzeće je oglasilo javnu nabavku za izradu tehničke dukumentacije za klimatizaciju i napajanje strujom vazduPLOHOVA!

Objavljeno: 23:08h

Doslovno tako je navedeno u dokumentaciji koji je za konkurisanje na tenderu postavio Aerodrom "Nikola Tesla", gde su, po svemu sudeći, bili pod utiskom čuvenog govora tadašnjeg šefa poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije Zorana Babića.

Hoće da ga izbace iz centra za promociju nauke jer je protivnik antidarvinovaca! Nemanja Đorđević uzvraća: To je borba za NAUKU! (VIDEO)

foto: Printskrin

Podsetimo se, Babić je tokom izlaganja više puta izgovorio vazduplohov, umesto vazduhoplov, čime je prevazišao sam sebe u biserima koje je prosipao tokom staža u parlamentu.

Ovaj naprednjak je po rapuštanju Skupštine dugo bio bez državne funkcije, a tek nedavno je imenovan za direktora Koridora Srbije. Istina, nije reč o vazduplohovnim koridorima, već o kopnenim. Ali sudeći po tome kako je sročen naslov ovog tendera, Babić izgleda ima uticaj i na Aerodromu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.