Pala odluka: Ruše nelegalni objekat ispred Studenjaka
Foto: Dragan Kadić

bespravni postupak?

Pala odluka: Ruše nelegalni objekat ispred Studenjaka

Doneto je rešenje kojim se odbija legalizacija SZUR “Indeks 10” u Studentskoj ulici.

Objavljeno:

Posle donošenja odbijajućeg rešenja Sekretarijata, stvoreni su uslovi da Grad Beograd, posle završetka zakonske procedure, ukloni bespravno izgradjen objekat u Studentskoj 45a, rečeno je u Skupštini grada.

Obmana veka: Tito se nikad nije oženio Jovankom

Objekat u Studentskoj 45a pored Studentskog grada na Novom Beogradu izazvao je pažnju javnosti, ali i negodovanje žitelja tog dela grada, pošto je za svega nekoliko meseci umesto montažnog objekta, bez dozvole, izgrađen moderan poslovni objekat.

Sekretarijat za poslove legalizacije objekata utvrdio je da se bespravni objekat nalazi na parceli koja je namenjena za studentsko stanovanje kao i da je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uložilo prigovor na zahtev za legalizaciju ovog objekta.

Kako se pomenuti objekat nalazi na površini čija je namena javna doneto je rešenje kojim se odbija zahtev za legalizaciju.

Grad Beograd započeo je detaljnu kontrolu postupanja opštinske gradjevinske inspekcije opštine Novi Beograd po ovom pitanju, a o svim detaljima javnost će biti blagovremeno obaveštena.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.