Muž joj se ubio zbog kredita u švajcarcima, ostala sa šestoro dece: Potresna ispovest Branke Aleksić (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/Dejan Gavrilović

srbija, sine!

Muž joj se ubio zbog kredita u švajcarcima, ostala sa šestoro dece: Potresna ispovest Branke Aleksić (FOTO)

- Sada nemamo ni struju, isekli su nam je zbog duga...do sada sam se nekako borila, ćutala, ali više ne mogu da izržim - kaže ova nesrećna majka.

Objavljeno: 21:25h

Krediti u "švajcarcima", slobodno se može reći, upropastili su živote mnogih ljudi.

Porodica koju je ovaj kredit doslovno razorio jeste porodica Aleksić. Biljana Aleksić, žena iz Smederevske Palanke živi sama sa šestoro maloletne dece. Sama, prepuštena sebi, ostala je kad se njen suprug ubio zbog kredita koji je podigao.

- Godine 2010. smo podigli kredit za kuću. Posle suprugove smrti sam plaćala rate od 7.000 dinara uredno do negde 2012. godine, kad je rata skočila na 20.000 dinara.

Prema rečima naše sagovornice, majka sa šestoro dece živi na rubu egzistencije jer je jedino primanje u kući - porodična penzija mališana.

- Četvoro dece su školarci, najmlađe dete ima samo dve godine. Ja sam nezaposlena, a jedino primanje je porodična penzija od 30.000 dinara. Ne mogu da otplaćujem ratu za kredit od 20.000 dinara jer u tom slučaju ne bih mogla da iškolujem i prehranim decu. Sada nemamo ni struju, isekli su nam je zbog duga...do sada sam se nekako borila, ćutala, ali više ne mogu da izržim - kaže ova nesrećna majka.

- Moja deca su mnogo dobri đaci, moram da ih iškolujem...

Pre mesec dana na vrata kuće porodice Aleksić zakucali su ljudi iz banke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.