Radnici KBC Dragiša Mišović u strahu: Za zatvaranje čuli od medija, ne dozvolite da se ovo desi!
Foto: Espreso

bili smo na licu mesta

Radnici KBC Dragiša Mišović u strahu: Za zatvaranje čuli od medija, ne dozvolite da se ovo desi!

- Budite uz nas, ne dozvolite da se ovo desi, jer će mnogi biti na gubitku - kažu radnici bolnice za Espreso.co.rs

Objavljeno: 09:38h

Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović Dedinje" u Beogradu, u kom se godišnje leči preko 25.000 pacijenata preti zatvaranje i zaplena imovine, odnosno medicinskih elemenata i voznog parka. Kao bum u medijima je odjeknula vest da ce sudski izvrsitelji u ponedeljak, pa skoro zatvoriti bolnicu jer će se upravo to i dogoditi ukoliko dođe do zaplene.

KBC "Dr Dragiša Mišović" na udaru je izvršitelja od aprila ove godine zbog 12 ari, u Kronštatskoj ulici broj 7 koje je pripadalo Beograđanki Simonidi Tanasijević o pravosnažnoj presudi bolnica Simonidi Tanasijević, vlasnici zemljišta treba da plati naknadu u iznosu od 1,1 milion evra (111.5490.290,00 dinara).

foto: Espreso

RADNICI ĆE TELIMA BRANITI BOLNICU: Zbog parčeta zemlje, PLENE SVU IMOVINU KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ? (FOTO)

Ekipa našeg portala posetila je danas ovu bolnicu kako bismo saznali nešto više o ovom slučaju, međutim tamo smo naišli na iznenađenje. Naime, zaposleni u ovoj bolnici rekli su nam da ne znaju ništa, a da su o svemu čuli preko medija.

- Niko nas nije obavestio, a znamo isto koliko i vi, jer smo preko medija i čuli za ovaj slučaj - kaže glavna medicinka sestra centra.

Ona nije želela ništa više da komentariše, jer kako kaže "zaista nije upoznata sa problemom".

S druge strane, ostalo medicinko osoblje s kojim smo popričali, kaže da je ovo "bruka i sramota", a da je strašno i to sto njih niko nije obavestio, jer u slučaju da se ono što se najvljuje obistini, radnici bi ostali bez posla, a pacijenti bez adekvatne lekarske pomoći i terapije.

foto: Espreso

- Međusobno smo pričali o vestima koje smo čuli iz medija i možemo samo da kažemo da je ovo velika sramota. Ako nam uzmu medicinsku opremu, bolnica slobodno može da se zatvori i osoblje ostaje na ulici - pričaju zaposleni za Espreso.co.rs i dodaju:

- Budite uz nas, ne dozvolite da se ovo dogodi jer će mnogi biti na gubitku.

Direktor bolnice Radisav Šćepanović danas nije bio u upravi zgrade, ali su nam iz njegove kancelarije obećali odgovor na pitanje koje uzburkalo javnost u Srbiji - da li će sudski izvršitelji zaista staviti katanac na vrata KBC Dragiša Mišović?

Iz Ministarstva zdravlja nisu odgovorili na pitanja Espresa o ovom slučaju.

(M. Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.