UHVATIO BEBU DA NE PADNE NA POD! Zvezdan je svoju ženu porodio ispred bolnice!
Foto: Kurir

bizaran slučaj u kuršumliji!

UHVATIO BEBU DA NE PADNE NA POD! Zvezdan je svoju ženu porodio ispred bolnice!

Lift je bio zaključan, kao i vrata prvog sprata, a porodilište je na drugom

Objavljeno:

Zvezdan Ristić (46) iz Kuršumlije porodio je svoju suprugu Svetlanu (33) na ulazu u porodilište prokupačke bolnice „Dr Aleksa Savić“.

On je bebu koja nije htela da čeka da mama stigne u porodilište bukvalno uhvatio u sekundi pre nego što je pala na pod. Devojčica je Ristićima treće dete. Zvezdan kaže da je supruga dobila bolove, pa su krenuli do bolnice u Prokuplju.

- Stigli smo u subotu ujutro oko 6.20 i pokušao sam kolima da uđem u bolnički krug, ali je rampa bila spuštena. Po supruzi se videlo da su u pitanju minuti, pa sam okrenuo auto i krenuo sa druge strane bolničkog kruga da uđem kroz parking. I tamo je nemoguće prići baš do porodilišta, ali je mnogo bliže. Nisam mogao da je nosim, već smo pokušavali da peške pređemo tih stotinak metara do zgrade. I taman kad smo ušli, porođaj je počeo. Imala je donji deo pidžame i video sam da beba izlazi... Kada sam je uhvatio, već je bila više od pola napolju, to jest uz Svetlaninu butinu. Beba nije plakala, prodrmao sam je, lupio jednom i zaplakala je - prepričava Zvezdan krajnje neobičan događaj. Dodaje da ni sam ne zna kako je uspeo da pridrži bebu.

- Lift je bio zaključan, kao i vrata prvog sprata, a porodilište je na drugom. Bogu hvala, sve je u redu i dobili smo zdravu ćerku Kalinu - navodi Zvezdan.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.