Klinci igraju smrtonosnu igricu PLAVI KIT i kače video-snimke! DECA U SRBIJI SU POTPUNO ZASTRANILA! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

STRAVIČAN TREND

Klinci igraju smrtonosnu igricu PLAVI KIT i kače video-snimke! DECA U SRBIJI SU POTPUNO ZASTRANILA! (VIDEO)

Manija "plavi kit" obuzela je Srbiju, pa klinci na Youtube "kače" snimke u kojima igraju ovu smrtonosnu igru

Objavljeno: 16:26h

Morbidna igrica pod nazivom "Plavi kit" već duže vreme hara Evropom, a sad je stigla i u Srbiju. Nedavno se pojavila vest da je u Hrvatskoj već pala prva žrtva, a po svemu sudeći ni klinci iz Srbije nisu odoleli da se uključe u ovu bolesnu igricu.

MORBIDNA FB IGRA KOJA PLAŠI SVE RODITELJE HARA SRBIJOM! Oglasio se i MUP povodom Plavog kita!

foto: Printscreen

MORBIDNA Fejsbuk igrica PLAVI KIT tera decu na samoubistvo! Odnela je na stotine života, a sad je STIGLA I U SRBIJU! (FOTO) (VIDEO)

I pored brojnih apela da se svi koji dođu u dodir s ovom igricom odmah obrate policiji, postoje i oni koji su rešili da reskiraju i probaju da se upuste u ovu morbidnu avanturu.

Tako je jedan mladić iz Srbije odlučio da igra ovu morbidnu igricu i još da sve to kači na svoj Jutjub kanal.

Kako kaže, na ovaj potez se odlučio da bi dokazao da je sve stvar psihe i da ovo nikako ne može uticati na nekog ukoliko je dovoljno psihički stabilan. I pored mnogo negativnih komentara na račun ove ideje, rešio je da istraje u svojoj nameri.

Preko mejla je dobio link sajta preko kojeg komunicira s anonimnom osobom i dobija zadatke. Na samom sajtu počinje igra s psihom osobe koja želi da učestvuje, a već sledećeg dana dobio je zadatak preko mobilne aplikacije Voc ap. I iz dana u dan pristižu novi zadaci.

Za svaki zadatak koji mora da odradi snima klip, a kako kaže, u početku su zadaci lagani i smešni.

Ono što je još strašnije jeste činjenica da mnogi ljudi upravo zbog svoje samouverenosti mogu postati žrtve ovakvih morbidnih i bolesnih psihičkih igara, jer niko ne zna koliko može podneti sve dok ne dođe u situaciju da testira svoju izdržljivost.

Da li je ovaj mladić uopšte svestan kakvom se riziku izlaže, još uvek nije jasno. Ipak, nadamo se da će neko stati na put širenju ove morbidnosti i da će on, ali i mnoga druga deca uspeti da se izvuku iz svega bez ikakvih posledica.

I zato svima koji čitaju ovaj tekst: PAMET U GLAVU, NE IGRAJTE SE S OVAKVIM STVARIMA!

(Tijana Brkić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.