DIRLJIV SUSRET NA SUĐENJU! Posle dugo vremena, Legiji doveli ćerku da je vidi!
Foto: Profimedia

tužno

DIRLJIV SUSRET NA SUĐENJU! Posle dugo vremena, Legiji doveli ćerku da je vidi!

Aleksandra Ivanović, supruga Milorada Ulemeka Legije, juče je u Specijalni sud na suđenje pripadnicima JSO došla sa njihovom najstarijom ćerkom
Objavljeno:

Najstarija ćerka Milorada Ulemeka Legije iz braka sa Aleksandrom Ivanović, prvi put se juče pojavila u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, u koji je uz ogromne mere obezbeđenja doveden njen otac iz požarevačkog zatvora Zabela.

ŠARENI LEGIJA KAKVOG NIKAD NISTE VIDELI: A na fotki je neko ko mu je posebno bitan u životu (FOTO) Nekoliko minuta pred početak suđenja, ona je u zgradu suda u Ustaničkoj ulici došla u pratnji majke i užurbano ušla u sud. - Legijina majka Natalija došla je sat vremena pred početak suđenja, a onda su se pred samo vreme za ulazak u sudnicu pojavile Aleksandra i njena ćerka. Očigledno je bilo da žele da ostanu neprimećene - otkriva sagovornik Kurira.

foto: Profimedia

Po ulasku u sudnicu, Ulemek ih je primetio u publici, osmehnuo im se i gestikulirajući kroz neprobojno staklo, upitao ih kako su.

- Videlo se da je ovaj susret doživeo izuzetno emotivno i da je bio presrećan što vidi ćerku - dodaje naš sagovornik. Milorad Ulemek Legija, koji je osuđen na 40 godina zatvora i kaznu služi u najbezbednijem zatvoru, takozvanom Alkatrazu, ženu i tri ćerke viđa jednom mesečno, i to kroz neprobojno staklo. U zatvoru ga je 2014. godine posetila i Nikolija Luković, najstarija od četiri ćerke koju ima iz prvog braka s Majom Luković.

Legija danas puni 49: Ovo su sve žene s kojima je bio i svi krimosi s kojima je ratovao!

- Nikolija i njena polusestra neverovatno liče. Odnosno, obe su iste otac - zaključuje on. (Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.