Zoran iz Beograda je imao 24 cm u gaćama, a onda mu je dosadilo! Srbi masovno skraćuju ALATKU!
Foto: Profimedia

šokantno!

Zoran iz Beograda je imao 24 cm u gaćama, a onda mu je dosadilo! Srbi masovno skraćuju ALATKU!

U Srbiji je sve veći trend smanjivanja penisa, što je prema rečima hirurga urologa dobro
Objavljeno: 16:05h

Zoran M. (40) godinama nije mogao da postigne zadovoljavajući erekciju i taj problem ga je doveo na operacioni sto.

Zoran je vrlo hrabar i dugo se borio sa svojim problemom – navodi prof. dr Aleksandar Milošević hirurg urolog, dok spremno čeka sa svojom ekipom da anestezija počne da deluje.

foto: Stock Shutterstock

Prema njegovim rečima, u Srbiji je sve veći trend smanjivanja penisa.

To je dobro, ako se uzme u obzir da 10 posto muške populacije pati zbog veličine polnog organa. Izgleda da im se nešto desilo u glavi i više se ne skrivaju po svojim sobama, već hrabro dolaze da reše problem. Zoran konkretno, kao i svi ostali pacijenti, godinama nije mogao da postigne zadovoljavajuću erekciju. Ranije je pio lekove za potenciju, a onda je prestao. Povukao se u sebe. Izgubio je samopoštovanje, samopouzdanje i počeo da izbegava svaku indiciju seksualnog čina – navodi Milošević.

foto: Shutterstock

Prof. dr Milošević navodi da je normalna veličina penisa u opuštenom stanju do osam cm u erekciji od 12 do 14 cm i da penisi koji su veličine više od 17 cm često ne mogu da održe erekciju.

Zoranov problem je 24 cm. Kod njega radimo redukcionu korporoplastiku. Otvaramo penis, rastavljamo ga na mokraćni kanal, telo i druge delove. Smanjujemo njegov kapacitet. Suština je da se dobije manji rezervoar krvi, čime se postiže čvrstina – objasnio je Milošević.

Operacija se obavlja u lokalnoj anesteziji i traje oko sat vremena. Zoran će na posao moći da se vrati za tri dana, a prvi seksualni odnos je dozvoljen tek nakon 30 dana.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.