DECU LEČIMO SMS-OVIMA, A DRŽAVU PLJAČKA KO KAKO STIGNE! Srbijo, stidiš li se bar malo? (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Zoran Jevtić, thinkstock

dokle bre više?

DECU LEČIMO SMS-OVIMA, A DRŽAVU PLJAČKA KO KAKO STIGNE! Srbijo, stidiš li se bar malo? (FOTO)

Ima mišljenja da je tragično što Vlada nije solidarna sa svojim građanima. Šta vi mislite?
Objavljeno:

Poslednjih godina svedoci smo tužne srpske realnosti, u kojoj bolesnu decu lečimo SMS - ovima, dok sa druge strane državu pljačka ko kako stigne. Sa jedne strane državni funkcioneri kupuju vile za basnoslovne cifre koje su nama, običnim smrtnicima samo misaona imenica, u crkve se ugrađuje podno grejanje, kako sveštenim licima ne bi bilo hladno zimi, a sa druge, da li se iko zapita zašto se u javnosti poslednjih godina nije pojavio makar jedan slučaj lečenja nekog deteta o trošku države?!

PRIČA SRPKINJE OBOLELE OD RAKA JE NAŠA SLIKA I PRILIKA! Tri meseca sam čekala SAMO na dijagnozu! (FOTO)

ŠAPIĆU, KOLIKO OD SVAKE DONACIJE ZA BOLESNU DECU ZADRŽIŠ ZA SEBE? Nastavlja se fajt, teška optužba Azdejkovića!

foto: Kurir

Slučaj male Teodore Vranješević samo je jedan u nizu koji je, srećom ujedinio Srbe, pa je novac za njeno lečenje u Nemačkoj sakupljen za 24 časa. To je za svaku pohvalu, i svim ljudima koji su doprineli prikupljanju 350.000 evra, koliko je potrebno da se malenoj Teodori obavi transplantacija u Frankfurtu.

SRBIJO, BRAVO: Mala Teodora Vranješević (9) danas ide u Nemačku!

UPOZNAJTE DRAGOLJUBA KOJI SE 24h DNEVNO BORI DA PREŽIVI! Problem ovog mališana slomiće vam srce!

Međutim, ne možemo a da se ne zapitamo šta bi se desilo da ljudi nisu velikodušni, i da se svi nismo ujednili? Da li bi država pronašla neki drugi način da mala Teodora ode na lečenje? I, ne samo Teodora, nego i svako dete koje čeka da se prikupi novac, kako bi moglo da se leči na nekoj evropskoj ili svetskoj klinici. Ali, nažalost, država se ne oglašava, iako postoji Budžetski fond koji je osnovan pe tri godine, i koji bi trebalo da pokriva lečenje dece u inostranstvu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.