20 NAJLEPŠIH SMS PORUKA ZA USKRS 2024: Moćne reči za najradosniji hrišćanski praznik
Srećan Uskrs, Foto: Espreso

HRISTOS VASKRSE

20 NAJLEPŠIH SMS PORUKA ZA USKRS 2024: Moćne reči za najradosniji hrišćanski praznik

Uskrs je najradosniji hrišćanski praznik koji bi trebalo provesti u krugu porodice i vedrom raspoloženju

Objavljeno:

Čestitke za Uskrs idealan su način da vama dragim ljudima na najlepši mogući način poželite srećan praznik.

Uskrs je najradosniji hrišćanski praznik koji bi trebalo provesti u krugu porodice i vedrom raspoloženju.

Dok se mnogi pitaju kako se pravilno čestita, ima i onih koji su u potrazi za najlepšim porukama kojima će bliskima poželeti zdravlje, sreću i blagostanje.

Česitke za Uskrs:

Sve što želim za sebe i svoje, želim i za sve prijatelje moje, sve nevolje, patnje muke, nek prestanu, nek nestanu. Zdravlje kućom nek vam kruži, nek vas dobra sreća služi. Hristos Vaskrese!

Tamjan miriše i gori sveća, nek vašu kuću ispuni sreća, a dušu nek ti ispuni vera, primi u srce Hrista spasitelja. Hristos voskrese, radost donese.

Hrist je smrću smrt pobedio, za pravdu se izborio i pokazao da je vera jaka i da se za ljubav treba boriti ljubavlju, a ne mržnjom! Srećan Uskrs, Hristos vaskrse!

Čestitku ti šaljem ovu, jer ti doći na ne mogu, i za tvoje zdravlje, sreću ja se molim dragom Bogu, nek ti vera dušu snaži, tugu neka ti ublaži, da ti uvek cveta cveće kao sada u proleće.

U plamenu praznika dok se iskrene želje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje.

1 / 8 Foto: printscreen/youtube/ Kuhinja Sunčane Staze

U tvom domu, zdravlja nek donese, na zdravlje Vaskrs, Hristos vaskrse!

Od Uskršnjih blagih dana da osetiš sreću pravu, a sve loše, bolne stvari da prepustiš zaboravu, da te prati milost Boga, i tebe, i svakog tvoga. Srećan Uskrs!

Svaki je kraj početak novi, nek ti se ostvare sve želje i snovi. Neka ti od sreće duša zablista, srećan ti praznik vaskrsenja Hrista.

Neka svako od nas danas u srcu i u životu, pronađe onu iskonsku radost i dobrotu, kojom nas je Hrist obasjao kao suncem i stavio oreol iznad svake glave, da svi vernici njegovo ime slave! Srećan Uskrs, Hristos vaskrse!

Uskrs nije simbol kraja, već novog početka, iskoristi današnji dan da sve ono loše ostaviš iza sebe da kreneš dalje, da se ne osvrćeš, da oprostiš svojim neprijateljima, da pomogneš prijateljima. Neka te Bog blagoslovi i neka ti ovaj dan bude početak jednog srećnijeg perioda.

Neka vas sreća prati i neka u vašem domu uvek vlada mir, ljubav i sloga kao na današnji dan! Srećan Uskrs, Hristos vaskrse!

Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte vaskrslog Hrista, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. Hristos vaskrse!

Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreća večni pratilac! Hristos vaskrse!

Neka Vam kuća u veselju blista i srećno vam vaskresenje Hrista! Kao praznik životnog začetka, ostale sreće i napretka! Srećan Uskrs!

Hristos vaskrse, zemlju potrese, tugu odnese, radost donese… Srećan Uskrs svima!

U proleće rano, kad se priroda budi, zbog dana jednog srećni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je dašao, napustito nas neće. Hristos Voskrese.

Hristovu dobrotu pronađite u svom srcu i u svom životu, Sa svetlošću u srcu svi radujte se Božjem sinu kao suncu, Hristos vaskrese, i svima nam mir i sreću donese.

Danas se slavi najsrećniji hrišćanski praznik, simbol novog početka i večnog života u veri i miru.

Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac a sreća večni pratilac! Hristos vaskrse.

Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja! Neka Gospod u veselju ispuni vam svaku želju, zdravlja, sreće, blagostanja, za grešnike pokajanja. Hristos voskrese!

Bonus video:

04:40

DA VAM ZAMENE USKRS ZA DRUGI RADNI DAN, TO NE DOLAZI U OBZIR! Pravnica za radno pravo objasnila šta poslodavci po zakonu NE SMEJU!

(Espreso / Nook / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.