Deca vam se tuku međusobno? Starije ignoriše mlađe? Ljubomorno je na seku ili batu? Na ova i 1.000 drugih pitanja NJIH DVE imaju odgovor!
Foto: Promo

imamo li strpljenja za njih?

Deca vam se tuku međusobno? Starije ignoriše mlađe? Ljubomorno je na seku ili batu? Na ova i 1.000 drugih pitanja NJIH DVE imaju odgovor!

Kako vaspitavati decu bez nagrada i kazni? Kako postaviti dobre odnose između braće i sestara? Sanja Rista Popić i Dragana Aleksić na ovu i još mnogo dečjih tema

Objavljeno: 16:18h
Saša M. Stajić

Partizan igra protiv vazda neugodnog FMP-a. Počeo je Beldocs i na njemu tona dobrih dokumentaraca. Koncerti, galerije, restorani, pivo s prijateljem, postoji sasvim sigurno nešto što bi vam privuklo pažnju tog utorka 9. maja u Beogradu.

Ipak, šou su, kako će se ispostaviti tri i po sata kasnije, ukrale njih dve. Sanja Rista Popić i Dragana Aleksić, ispred dvadesetak mama i trojice očeva, među kojima se i sam nalazim.

Nema drugog načina do da ovu priču ispričam u prvom licu jednine.

Na predavanje "Kako postaviti dobre odnose između braće i sestara?" otišao sam na ženin nagovor. Imamo dva klinca, od 4 godine i 8 meseci i 3 godine i 2 meseca i uprkos svoj posvećenosti, stvari ne idu uvek glatko.

Iskreno, u ono što podrazumeva odgovorno podizanje dece ponekad se ubaci basket na TV-u, a gde su sve one serije i filmovi koje treba odgledati, muzika koju sam opsesivno slušao decenijama, knjige i stripovi koji hvataju prašinu...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.