NAŠLI SMO ČISTAČA ARSU O KOM PRIČA SRBIJA: S 42 godine upisao faks, uskoro završava master, a SVI MU SE SMEJU ZBOG TOGA! (FOTO)
Foto: Twitter, Espreso

kapa dole, CARE!

NAŠLI SMO ČISTAČA ARSU O KOM PRIČA SRBIJA: S 42 godine upisao faks, uskoro završava master, a SVI MU SE SMEJU ZBOG TOGA! (FOTO)

Miran, fin i ljubazan, čovek koji dane provodi čisteći ulice, a noći učeći i čitajući knjige - upoznajte Arslana Bajramovskog
Objavljeno: 12:24h

Arslan Bajramovski je na prvi pogled običan čistač ulica, koji mirno radi svoj posao. Kad se prošetate njegovim reonom oko hrama Svetog Save, možete ga videti kako lagano i veselo radi. Njegovi su metla i kanta, on zvižduće i ne obraća pažnju na druge.

Međutim, ako malo zađemo ispod površine, otktićemo pravu oazu znanja i mudrosti. On je "drug Arsa", radnik Gradske čistoće koji je završio fakultet, i ne zaustavlja se na tome.

ŽENE POLUDELE ZA NJIM! Stevan je najseksi srpski profesor, INSTAGRAM mu gori, a ponude pljušte (FOTO)

O ovom skromnom čoveku digla se velika prašina u medijima, kada je Mirjana Bobić Mojsilović napisala status o njemu.

Ovaj ČISTAČ ULICA drugačiji je od ostalih: Arsa zaslužuje DIVLJENJE svih nas zbog jedne činjenice! (FOTO)

Mi smo ga pronašli i uživali u razgovoru sa njim.

Njegova životna priča nas je nadahnula da ne odustajemo od svojih snova, ali i navela da poželimo da mu pružimo podršku, kako bi uspeo u onome što je naumio.

foto: Espreso

Kada je dobio predlog od firme da upiše ekonomske studije na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, ostao je zatečen. "Zaposleni koji pristane da studira dobiće stipendiju, a i bolje radno mesto". Tako je njemu tadašnji direktor obećao mesto poslovođe po diplomiranju.

- Lagao bih kad bih rekao da mi je bilo svejedno. Pa ja ništa o ekonomiji ne znam! Srednju školu sam završio pre dvadeset godina. Nisam bio siguran da li je to za mene. Ali, volim da čitam i da učim, pa sam mislio da bih ja to mogao. A postojao je i još jedan motiv - obećali su mi mesto poslovođe kad završim fakultet. Ta mi se ideja zaista dopala. Tako da sam pristao - priseća se Arslan.

Međutim, kao i svaki drugi početak, i njegovo studiranje je počelo teškim i malim koracima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.