KAKVA SRAMOTA! DA LI JE MOGUĆE OVO: "Kojem nečoveku smeta kućica za pse?" (VIDEO)
Gori kućica za pse, Foto: Printscreen/Instagram/vestisabac

NELJUDI

KAKVA SRAMOTA! DA LI JE MOGUĆE OVO: "Kojem nečoveku smeta kućica za pse?" (VIDEO)

Sramotna i besmislena scena

Objavljeno: 19:40h

Sramotna i besmislena scena, koja je ubrzo je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, zabeležena je danas u Šapcu.

Naime, kako javljaju čitaoci reporteri, a kako prenosi Instagram stranica "vestisabac", jedna kućica za pse zapaljena je u gradskom parku.

Na podeljenoj fotografiji se vidi da je požar progutao krov kućice, dok se takođe navodi da se pozvani vatrogasci na lice mesta, jer se kućica nalazi u blizini stambene zgrade.

Fotografija je ubrzo izazvala burne reakcije sugrađana, kao i korisnika koji su ostali zgroženi usled, kako se pretpostavlja, podmetnute buktinje.

"Da li je moguće da je kućica za pse smetala nekom nečoveku?!", "Nadam se da nije bilo kuca. Tačno kad mislim nema dalje — ljudska glupost i bezobrazluk me razuvere", "Treba njemu kuća da se zapali", "Budale jedne, nadam se da unutra nije bilo kuca", "Među kakvim stvorovima živimo...", samo su neki od komentara ispod podeljene fotografije.

Bonus video:

02:40

AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV! Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji

(Espreso/Blic/Marija Sušić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.