SRBIN RAZAPEO MUŠKARCE KOJI IMAJU OVU NAVIKU TVRDEĆI DA SU PRIKRIVENI HOMOSEKSUALCI: Izbila burna raspava
Selfi, Foto: AP

SELFI RAZDORA

SRBIN RAZAPEO MUŠKARCE KOJI IMAJU OVU NAVIKU TVRDEĆI DA SU PRIKRIVENI HOMOSEKSUALCI: Izbila burna raspava

U komentarima koji su nastupili ispao je haos, jer ovakav stav nije baš lepo primljen

Objavljeno:

Veliki broj muškaraca sa Balkana uživa u poziranju za selfi na Instagramu, ali sudeći po raspravi koja se rasplinula na društvenim mrežama, to im samo može doneti bizarni epitet da su homoseksualne orijentacije.

Objava jednog Srbina na Tviteru podigla je pravu prašinu nakon što je muškarce koje vole da se slikaju u Srbiju okarakterisao kao "prikrivene" homoseksualce.

"Nepopularno mišljenje : Svaki muškarac koji voli da se fotografiše, pokazuje telo i generalno eksponira u javnosti je biseks. Može da bude sa ženama, ali kad to ne bi bio tabu, bio bi i sa muškarcima. Strejt muškarci su povučeni i ne podnose da budu u centru pažnje", naveo je on.

Selfiji razdora

U komentarima koji su nastupili ispao je haos, jer ovakav stav nije baš lepo primljen. Dok su jedni pisali kako je ta generalizacija smešna, drugi su podržavali ovo (ne) popularno mišljenje korisnika Tvitera.

"To mišljenje je nepopularno jer je netačno, al ne može niko da dokaže da je netačno jer ti uvek možeš reći da oni lažu", glasio je stav jednog od pratilaca.

Drugi je osobe koji vole da postavljaju selfije gde izgledaju lepo nazvao narcisima i ženskarošima koji vole sebe.

"To sto pričaš nema veze sa vezom. Najveći ženskaroši obožavaju sami sebe i narcisi su, vole da se slikaju, da pokazuju telo ali ne, nisu biseks. 21- je vek svako može i radi šta hoće i sa kim hoće", naveo je on.

Ni ženskaroši nisu pošteđeni

Upravo je ta komparacija dovela do stava da su muškarci skloni većem broju žena - homoseksualci u ormanu.

"Ženskaroš" = gej muškarac u ormaru.", kratko je naveo ovaj tviteraš.

Da ništa nije kao što izgleda, te i da je ovo mišljenje možda pogrešno, bio je stav i mladića po imenu Spasoje, koji je muške ljubitelje fotografisanja selfija okarakterisao kao kompleksaše i moguće bi orijentisane osobe.

"Kada vidim muškarca koji voli da se slika obnažen, obnažen ispred ogledala, koji na Instagramu ima bar 100 postova selfija; odmah znam da se radi o ober kompleksašu. Školski primer. Vrlo moguće da je i "bi" A ti veze s vezom nemaš", naveo je na kraju rasprave ovaj mladić.

Bonus video:

03:39

ZAŠTO STE SE PREKRSTILI DOK SAM PRIČALA O GEJ BRAKOVIMA? Voditeljka u šoku, ubrzo usledila reakcija KOJA JE SVE OBJASNILA

(Espreso / Blic / Stevica Rajčetić / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.