SUMNJA SE DA SU POBEGLI ZAJEDNO! Osim za Mikicom (17), u Novom Pazaru se traga i za devojčicom (15)
M.B., Foto: RINA

POTRAGA

SUMNJA SE DA SU POBEGLI ZAJEDNO! Osim za Mikicom (17), u Novom Pazaru se traga i za devojčicom (15)

Mikica Bošković, sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara nestao je prošlog ponedeljka

Objavljeno: 07:32h

Policija u Novom Pazaru raspisala je potragu za dvoje tinejdžera za koje pretpostavlja da su zajedno pobegli u ponedeljak.

Majka sedamnaestogodišnjeg mladića ranije danas obratila se javnosti navodeći da je izgubila kontakt sa sinom u ponedeljak, apelujući na sve koji možda znaju gde je i imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku da jave policiji ili njoj.

Nestanak deteta prijavila je 2. aprila Policijskoj upravi Novi Pazar, koja je odmah preduzela neophodne mere i angažovala sve raspoložive pripadnike na njegovom pronalasku.

Ubrzo im se obratila i majka petnaestogodišnje devojčice koja je prijavila njen nestanak, pa policija opravdano sumnja da su njih dvoje zajedno pobegli, pogotovo imajući u vidu da su bili u kontaktu i družili se.

Obavešteni granični prelazi o nestanku tinejdžera

Nakon prijave nestanka dvoje tinejdžera obavešteni su svi granični prelazi i policijske uprave širom Srbije, a pretpostavlja se da se oni nalaze u Novom Pazaru ili nekom od okolnih gradova.

Podsetimo, M.B., sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara nestao je prošlog ponedeljka, kada je otišao u šetnju i više se nije vratio kući. Njegova očajna majka Daca, u suzama moli za pomoć.

Bonus video:

01:09

Danka Ilić potraga

(Espreso/Radiostoplus/Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.