GLEDAOCI NAPALI PLAVOG TAKMIČARA: Ne mogu da veruju da nije znao OVO, burno nakon "Slagalice" (VIDEO)
Slagalica, Foto: Screenshot / Youtube / RTS Slagalica - Zvanični kanal

BURNO

GLEDAOCI NAPALI PLAVOG TAKMIČARA: Ne mogu da veruju da nije znao OVO, burno nakon "Slagalice" (VIDEO)

Društvenim mrežama širi se isečak iz kviza Slagalica

Objavljeno:

Nova Slagalica je donela sad već klasične rasprave na internetu, šta je opšta kultura, i da li mladi danas, treba da znaju šta se nekad slušalo, gledalo radilo.

Društvenim mrežama širi se isečak iz kviza Slagalica i ljudi su zaprepašćeni neznanjem takmičara na pitanju o najpoznatijim pevačima i bendovima sveta.

Naime, takmičar je trebalo da poveže muške pevače, odnosno muzičare s Rolling Ston-ove liste najboljih vokala sa bendovima u kojima su bili. Među nabrojanim pevačima bili su John Lennon, Mick Jagger, Freddy Mercury, Robert Plant, Brian Wilson, Jim Morrison, Steven Tyler, Thom Yorke, John Fogerty te Don Henley.

„Nadam se da ovaj takmičar u večerašnjoj Slagalici ne predstavlja prosečnog stanovnika Srbije starog oko 25 godina. I ovaj jedini pogodak koji je imao bio je slučajan“, stoji u opisu videa koji je podeljen na Tviteru. Video je od sinoć pregledan gotovo 100.000 puta.

Dok jedni smatraju da su ove informacije deo opšte kulture, drugi pak brane takmičara, i govore kako ovo retko ko zna.

„Današnji klinci nemaju obavezu da znaju muzičare iz vaše mladosti. Ni vi niste znali muzičare koje su slušali vaši dedovi“, „Tviteraši ponovno odsečeni od realnosti. Ne mora svako o svemu biti obavešten. Za 50 godina niko neće znati nabrojati današnje muzičare i to je u redu“, „Zar vi mislite da ovo treba biti dio opšteg znanja?“, „Zašto ovakve stvari stavljaju u kviz?“, branili su ga jedni.

„Gledao sam večeras i ne mogu da verujem. Ajde ostalo, ali Bitlsi, Stonisi, Aerosmith, Queen…“, „Šta znaš ako ne znaš iz kojih su bendova Lenon, Jagger i Mercury?“, „Taj ide na Prijovićku 100%“, „Pitanja su prelagana koliko god to ne slušao“, neki su od kritika.

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

(Espreso / City Magazine / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.