"LELE, PATIKE GI NE OSEĆAM": Zbog Dejanove reakcije na vožnju ringišpilom, ceo region vrišti od smeha! (VIDEO)
Ringišpil, Foto: Printscreen/ Instagram/ 192_rs

URNEBESNO!

"LELE, PATIKE GI NE OSEĆAM": Zbog Dejanove reakcije na vožnju ringišpilom, ceo region vrišti od smeha! (VIDEO)

Dejan iz Bujanovca je zajedno sa devojkom hrabro odlučio da se provoza ringišpilom a onda nakon nekoliko trenutaka grdno zažalio

Objavljeno:

Jedan mladić iz Bujanovca izazvao je salve smeha kod Srba onda kada se njegov video snimak vožnje ringišpilom našao na društvenim mrežama.

Kao neko ko se očigledno plaši visine, Dejan iz Bujanovca je zajedno sa devojkom hrabro odlučio da se provoza ringišpilom a onda nakon nekoliko trenutaka grdno zažalio. Snimak lude vožnje ali i urnebesne vriske i galame ovog mladića našao se na Instagram stranici "017_dn".

"Kako i kada se javlja strah od visine?" zapitala se stranica u opisu video na kom se može videti kako Dejanova devojka, koja je simpatičnu situaciju i snimila, drži dečka za ruku dok se on trudi da ostane pribran u svojoj reklo bi se, ne toliko željenoj vožnji.

"Lele patike gi ne osećam na noge, bato! Lele će padnem u nesvest... još li idemo na gore?...Lele... jao... patike mi padnaše...! Je*em ti Sunce", drao se mladić dok je devojka pored njega sve snimala i umirala od smeha.

"Porađa se ili se vozi?"

Video snimak definitivno je nasmejao veliki broj ljudi. Neki su priznali da bi isto kao i momak reagovali, dok su neki ipak mislili da je snimak snimljen kao šala.

"Uf uf patike mi padnaše", "Ovaj se porađa ili se vozi?", "Haha car!", "Ovako bih i ja isto", "Vožnja ringišpilom mi više nikada neće biti ista posle ovog videa", glasili su neki od komentara.

Bonus video:

00:20

JEZIVO! Deca na ringišpilu proleću iznad automobila

(Espreso / Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.