PSI LUTALICE SEJU STRAH U ČAČANSKOM NASELJU: "Velikih čeljusti šetaju usred bela dana"
Patika, Foto: RINA

strah

PSI LUTALICE SEJU STRAH U ČAČANSKOM NASELJU: "Velikih čeljusti šetaju usred bela dana"

Stanovnici čačanskog naselja se boje pasa lutalica

Objavljeno:

Stanovnici čačanskog naselja Ljubić već danima su u strahu od pasa lutalica koji se neretko nalaze u neposrednoj blizini njihovih kuća.

Za sada na svu sreću, još uvek u potrazi za hranom, nisu napali same meštane, ali su ipak pričinili štetu.

- Ogromni i krupni, velikih čeljusti šetaju naseljem usred bela dana. Međutim, na svu sreću na njihovoj meti nisu se našla deca, već obuća koju kradu ljudima ispred kućnog praga. Odnose patike i cipele, koje posle u većini slučajeva ne možemo ni da nađemo, ili ako ipak to uspemo potpuno su uništene. To i ne bi bilo toliko strašno, da se ne plašimo da će jednog dana gladni napasti i nekog od prolaznika. U ovom kraju ima puno male dece, kaže jedan od meštana.

Dodaje da su već nekoliko puta prijavljivali nadležnim službama problem sa kojim se već nedeljama suočavaju ali nažalost bezuspešno.

Čačansko naselje Ljubić
Čačansko naselje Ljubićfoto: RINA

Nadležne ekipe su dolazile nekoliko puta, ali nisu uspeli da ih lociraju. Poslednji put kada su izlazili na teren, na sugerisanje komšija da se psi nalaze neposredno u šumi pored samih kuća, rekli su da nisu nadležni da pretražuju šumski prostor iako je to na oko 50 metara od kuće, dodaju meštani.

Do sada su psi odneli na desetine pari obuće, čija materijalna vrednost, kada se sve sabere prelazi 100.000 dinara.

Bonus video:

03:03

MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?

(Espreso/RINA/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.