NOVINAR IZ BEČA KAŽE DA SU PROBALI DA STUPE U KONTAKT SA POLICIJOM, ALI... Oglasio se o novim informacijama
Robert Cajić, Foto: Kurir televizija

POTRAGA ZA DANKOM ILIĆ

NOVINAR IZ BEČA KAŽE DA SU PROBALI DA STUPE U KONTAKT SA POLICIJOM, ALI... Oglasio se o novim informacijama

Ispričao je šta se u Beču dešavalo nakon što je policija objavila slike dve žene

Objavljeno:

U jutarnji program Kurir televizije iz Beča se preko Vibera uključio s novinar uglednog austrijskog lista "Hojte" Robert Cajić.

Ispričao je šta se u Beču dešavalo nakon što je policija objavila slike dve žene sa snimka pored kojih se nalazi devojčica nalik na Danku Ilić.

02:07

NOVINAR UGLEDNOG AUSTRIJSKOG LISTA DIREKTNO IZ BEČA ZA KURIR: Pokušavali smo da stupimo u kontakt sa policijom, ali nismo uspeli

- Naravno, izveštavamo o tom slučaju već nedelju dana i naravno da pratimo sve događaje i da pokušavamo da dolazimo do zvaničnih informacija. Bečka policija je juče u tom saopštenju delila slike i tražila te dve žene što su se videle na snimku koji je izašao u javnost - rekao je Cajić i dodao:

- Šta se desilo od toga oko pola 11 ili 11 sinoć uveče? "Kosmo" je objavio taj tekst o toj osobi. Nažalost, u toku noći nismo mogli da uspostavimo kontakt sa bečkom policijom, međutim oko pola 7 oni su izneli saopštenje da su rešili identitet žene sa snimka. Naravno moramo još da proverimo sve okolnosti oko toga i naravno da radimo svim mogućim snagama na tome da donesemo svetlo u tu priču. To što je bečka policija saopštila oko pola 7 ujutro je da je identitet te žene rešen i da to znači da Bečka policija može da konstatuje da se u snimku 100% ne radi o nestalom detetu.

Bonus video:

00:22

VELIKI BROJ POLICAJACA TRAŽI MALU DANKU! Potraga ušla u 19. sat

(Espreso / Kurir / Milan Vučković / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.