NOVINARKA IZ BEČA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA SA ŽENAMA SA SNIMKA NA KOM JE NAVODNO DANKA: Iznela je nove informacije
Foto: RINA

novi detalji potrage

NOVINARKA IZ BEČA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA SA ŽENAMA SA SNIMKA NA KOM JE NAVODNO DANKA: Iznela je nove informacije

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije

Objavljeno: 21:32h

Vera Marjanović, novinarka iz Beča, prati slučaj nestale devojčice Danke Ilić (2), a nakon snimka deteta u Beču koje podseća na Danku, na vezi je i sa nadležnima.

- Danas još nema nikakvih informacija o snimku devojčice. Austrijska policija intezivno traga za ženama koje su na pomenutom snimku, saopštio je juče popodne portparol bečke policije. Oni su u kontaktu sa srpskim MUP- om i sa Ambasadom Srbije u Beču. Ja sam sinoć bila u kontaktu sa službenicima Ambasade i oni su mi to potvrdili - navodi Marjanović za Telegraf.

Ona podseća da je ambasador Marko Blagojević sinoć izjavio da postoji dežurni telefon na koji građani mogu prijaviti sva saznanja o ovom slučaju.

1 / 2 Foto: MUP, Društvene mreže

- Naši građani su obavešteni i informacija na srpskom i nemačkom jeziku se velikom brzinom širi po društvenim mrežama, a primetila sam da je dele i Austrijanci. Ovde su naši ljudi veoma uznemireni i svi s nestrpljenjem očekuju nove informacije iz policije. Ja se nadam da će žene sa detetom biti pronađene i da će to biti Danka jer najvažnije od svega je da dete bude živo - napominje Vera.

Podsetimo, u toku je sedmi dan potrage za Dankom. U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku. Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji. U međuvremenu, Interpol je objavio međunarodnu potragu.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi u utorak oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora.

U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.

Bonus video:

03:17

ŠOK TVRDNJE POLICIJSKOG STAREŠINE: Snimak male Danke u Beču LAŽIRAN? Gest devojčice sa video snimka mu to potvrđuje, SVE SE VIDI

(Espreso/Telegraf/Miljana Leskovac/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.