"MISLIM DA DETE NE BI MOGLO DA...": Stručnjak za LOV otkrio DETALJE potrage za malom DANKOM (2)
Aca Kušljić, Foto: Nenad Kostić

POTRAGA SE NASTAVLJA

"MISLIM DA DETE NE BI MOGLO DA...": Stručnjak za LOV otkrio DETALJE potrage za malom DANKOM (2)

Upravnik lovišta takođe je uklonio sve sumnje da postoji šansa da se mala Danka susrela sa nekom divljači pošto se radi o lovačkom terenu

Objavljeno: 11:31h

Povodom potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Bora, oglasili su se i Aca Kušljić, predsednik lovačkog udruženja "Bakar" i upravnik lovišta Zoran Dojković.

- Tog dana do uveče smo bili na ovom području, dok nam nisu iz policije rekli da napustimo. Sutradan su nam rekli da budemo u pripravnosti, međutim saopšteno nam je da se udaljimo i budemo u pripravnosti. Ovo su teški tereni mislim da dete ne bi moglo da pregazi taj teren samo - rekao je Aca Kušljić.

Aca Kušljić
Aca Kušljićfoto: Nenad Kostić

Na ovo se nadovezao i upravnik lovišta Zoran Dojković i objasnio je sledeće:

- Od prvog dana potrage mi smo izašli na lice mesta, svi su se dali u potragu. Oko 8 časova su nas policajci povukli iz šume da bi dronovi mogli da rade svoj posao. Ujutru je odlučeno da to rade profesionalne službe, sada čekamo, mi smo u pripravnosti svakako.

Upravnik lovišta takođe je uklonio sve sumnje da postoji šansa da se mala Danka susrela sa nekom divljači pošto se radi o lovačkom terenu.

Zoran Dojković
Zoran Dojkovićfoto: Nenad Kostić

- Svaka divljač se sklanja od prisustva ljudi, zato mislim da je nemoguće da je neka životinja načinila nešto nažao devojčici. Ta mogućnost je ravna nula prema mom mišljenju.

Posetimo, devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, a na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

1 / 7 Foto: MUP Srbije, Privatna arhiva

Bonus video:

02:54

NOVI SMER ISTRAGE KRENUO ZBOG NOVIH INFORMACIJA U SLUČAJU NESTALE DANKE? Sudski veštak: Među roditeljima nešto nije u skladu

(Espreo/Kurir/Tatjana Vasiljević/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.